Samder Bursa’da Birlik Beraberlik Kahvaltısı Düzenledi

Samder Bursa’da Birlik Beraberlik Kahvaltısı Düzenledi

Bursa Samsunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Merinos Gölpark’ta birlik beraberlik kahvaltısı düzenledi.

A+A-

Bursa Samsunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Merinos Gölpark’ta düzenlemiş olduğu BİRLİK BERABERLİK KAHVALTISI, Bursa  protokolünün Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Savaş OTRUŞ  ve yönetimi, SAMGİAD Başkanı  Erol BEKER, Şehir dışından gelen Samsunlular, üye dernek başkanları ve üyelerinin geniş katılımıyla gerçekleştirildi. 

Programın açılış konuşmasını yapan, Bursa Samsunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel ERKOL,’’Samsun Karadeniz’in adeta incisi gibidir. Hepimiz gurbetten geldik ve Bursa artık bizim 2. memleketimiz oldu. Bursa’da kültürümüzü korumak, birbirimize sahip çıkmak ve gelecek kuşaklara aktarmak için derneğimiz, yönetim kurulu arkadaşlarım üyelerimiz ve federasyonumuzla ele ele var gücümüzle çalışıyoruz. Allah birliğimizi daim kılsın .’’dedi.

SAMDEF Genel Başkanı  Savaş OTRUŞ,’’Kurulduğu günden bu yana birçok hemşerisinin yardımına koşan, sayısız etkinlikler gerçekleştirerek Bursa STK’ları içinde haklı bir gurura sahip olduğumuzu belirtmek isterim.

SAMDEF imdat diyen herkesin yardımına koşmaktadır.  Kah Bursa’da, Kah Afrin’de, Türkmen Dağında, kışlada, Güneydoğu’da, kültürel etkinliklerde, yardım programlarına ve tüm üyelerinin yardımına koşmaktadır.  Ayrıca 20.02.2022 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur AKTAŞ’IN destek ve katkılarıyla Tayyare Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan, çekimleri Samsun’da yapılmış ve yönetmenliğini Fuat YILMAZ’IN yaptığı otizm konusunda farkındalık yaratmak için çekilen, CANIM DAYIM filmine SAMDEF olarak tüm Bursa’yı davet ederiz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ ise,’’ Bursa Samsunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel ERKOL beyi canı gönülden kutluyorum. Samsunlular Bursa’ya katma değer sağlayan en kalabalık nüfuslu illerden birisi. Yaptıkları faydalı işlerden dolayı çok memnunuz. Samsun muhteşem bir kent Samsunlular ha keza çalışkan insanlar. Biz her zaman Samsunluların yaptıkları etkinlik ve projelerde yanlarında olduk olmaya da devam edeceğiz, diyerek Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir Başkan ile izledikleri Samsun Spor Bursa Spor maçından bahsederek Mustafa Demir Başkanın Bursa’daki Samsunlulara göndermiş olduğu selamı ileterek sevgi ve saygılarını sundu.
Program plaket dağıtımı ve günün anısına toplu resim çekimleriyle sona erdi.

SAMSUNLUYUZ BİRBİRİMİZDEN YAŞADIĞIMIZ KENT OLAN BURSA’DAN SORUMLUYUZ…
Programa;Celal UZUNKAYA  Önceki dönem Emniyet Genel Müdürü(İçişleri Bakanlığı Müşaviri),Alinur AKTAŞ  :Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı,Oktay YILMAZ :Yıldırım Belediye Başkanı,Turgay ERDEM : Nilüfer Belediye Başkanı,Erkan ALBAYRAK :Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı,Sezgin GÜMÜŞ :Önceki  Dönem SAMKON Genel Başkanı,Cemal ERSOY :MHP İl Başkan Yardımcısı, Cemalettin TORUN: Önceki Dönem Ak Parti Bursa İl Başkanı , Mehmet FİDAN: Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı, İrfan AKKAYA& Adnan KURTULUŞ  Ak Parti Bursa  İl Başkan Yardımcıları, Mehmet ÇAKMAN :Bursa Sebzeciler Meyveciler Odası Başkanı, Erkan ATAMAN :Bembirsen Bursa Şube Başkanı,Ercan GÜLTAŞ :Olay yeri İnceleme Şube Müdürü, Mustafa BOZBEY : Önceki Dönem Nilüfer Belediye Başkanı,Mustafa ETİ :Narkotik Şube Müdürü, Niyazi ÇAKIR : MHP Osmangazi İlçe Başkan Yardımcısı, Cemal DURMUŞ :Ö. Dönem SAMKON Genel Başkan Yardımcısı, Erdun TARIM : Emekli Emniyet Müdürü, Mustafa ÖNDER & Ali ÖNDER : Önceki Dönem Belediye Meclis üyesi, Metin ALBAYRAK : Ak Parti Yıldırım İlçe Yöneticisi, Dr.Metin TEKCAN, Mimar Nezih FIÇICILAR,Hüseyin ŞİMŞEK :Türk Halk Müziği Sanatçısı,Fehmi MAMAL :Türk Halk Müziği Sanatçısı,Burak KILIÇASLAN :Turan Sancağı Teşkilatı Başkan Yardımcısı,Hayati SÖZEN :İstanbul Çarşamba Dernekler Federasyonu Genel Başkanı, Cafer Güler : Önceki Dönem Emek Belediye Başkanı,Avukat Ahmet GÖK,Avukat Belgin GÖK, İşadamı Hasan CELEN , Dernek Başkanları ve Yönetimleri ve Samsunlular  katılım sağladılar.

 

samder-bursada-birlik-beraberlik-kahvaltisi-duzenledi.jpegsamder-bursada-birlik-beraberlik-kahvaltisi-duzenledi-001.jpegsamder-bursada-birlik-beraberlik-kahvaltisi-duzenledi-002.jpegsamder-bursada-birlik-beraberlik-kahvaltisi-duzenledi-003.jpegsamder-bursada-birlik-beraberlik-kahvaltisi-duzenledi-004.jpeg

samder-bursada-birlik-beraberlik-kahvaltisi-duzenledi-044.jpegsamder-bursada-birlik-beraberlik-kahvaltisi-duzenledi-045.jpegsamder-bursada-birlik-beraberlik-kahvaltisi-duzenledi-046.jpegsamder-bursada-birlik-beraberlik-kahvaltisi-duzenledi-047.jpegsamder-bursada-birlik-beraberlik-kahvaltisi-duzenledi-048.jpegsamder-bursada-birlik-beraberlik-kahvaltisi-duzenledi-005.jpegsamder-bursada-birlik-beraberlik-kahvaltisi-duzenledi-006.jpegsamder-bursada-birlik-beraberlik-kahvaltisi-duzenledi-007.jpegsamder-bursada-birlik-beraberlik-kahvaltisi-duzenledi-008.jpegsamder-bursada-birlik-beraberlik-kahvaltisi-duzenledi-009.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.