SAMDEF'ten iyilik hareketi

SAMDEF'ten iyilik hareketi

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Savaş Otruş ve yönetimi anlamlı duygulu projelere imza atmaya devam ediyor.

A+A-

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Savaş Otruş ve yönetimi anlamlı duygulu projelere imza atmaya devam ediyor.

Samsun'un yetiştirdiği önemli iş insanlarından SAMDEF Genel Başkanı Savaş Otruş, gurbetteki Samsunluların adeta gözbebeği olmuş durumda.

SAMDEF Genel Başkanı olarak Bursa'da yaşayan Samsunluların sesi ve nefesi olan Otruş ve yönetimi  özellikle sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken dernek haline geldi.

En son olarak ta almış oldukları karar gereği,’’ÇOCUKLARIN IRKI,DİNİ,MEZHEBİ YOKTUR. ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN.’’diyerek SAMDEF’ten iyilik hareketi başlattılar.

samdeften-iyilik-hareketi.jpg

Bursa'da Samsunluların özlemlerine, beklentilerine ve problemlerine çözüm bulmaya çalışan SAMDEF Genel Başkanı Savaş Otruş ve yönetim kurulu yaptıkları çalışmalar ve projelerle daima takdir toplayarak Samsun’un bir gururu haline geldiler.

En son olarak ta kış ayının bu soğuk ve ayaz günlerinde bir kampanya başlatarak ,’’ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN’’ diyerek sosyal sorumluluk projesine imza attılar.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan  Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Savaş Otruş,’’Bursa SAMDEF yönetimi olarak ,’’Çocukların ırkı, dini,mezhebi yoktur. Çocuklar üşümesin diyerek SAMDEF’ten  iyilik hareketi başlattık. Bu kampanyada ihtiyaç sahipleri çocuklarımıza Yeni Kazak, Mont,Bot, Eldiven,Bere, Çorap almayı düşünüyoruz. Ayrıca yardımsever ve kampanyamıza destek verecek olan vatandaşlarımızdan da çocuklarının küçülen eşyalarını  temizlenmiş ve ütülenmiş bir şekilde Bursa SAMDEF Federasyonumuza ulaştırabilirler.

İrtibat numaralarımız 05355785530- 05323977024’dir. Şimdiden herkese teşekkür etmek isterim.

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF)’in kampanyasına  destek vererek üzerinde kışlık kıyafetleri olmayan, bir kazağa, bir monta, bir bota, eldivene, bere’ye, çorp’a  muhtaç durumda olan çocuklarımıza yardım edebilirsiniz. Sıcak ellerinizi ihtiyaç sahibi çocuklarımıza  uzatıp, onları, kış şartlarının zorluğundan bir nebze uzaklaştırabilirsiniz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.