Samdef'ten Bafralı Başhekime Anlamlı Ziyaret

Samdef'ten Bafralı Başhekime Anlamlı Ziyaret

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Otruş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Dernek Başkanları Öğretim Üyesi Dr. Dursun TOPAL’ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Otruş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Dernek Başkanları Öğretim Üyesi Dr. Dursun TOPAL’ı makamında ziyaret etti. SAMDEF yönetim kurulunun ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getiren, Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Öğretim Üyesi Dr. Dursun TOPAL; "Her zaman hemşehrilerimizle  gönül birliğimiz oldu. Karadeniz’in en güzel şehirlerinden biri olan Samsunumuzun Bursa’daki temsilcileri olarak sizleri burada görmek ayrı bir mutluluk verdi. SAMDEF Başkanı Savaş OTRUŞ ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür ederim" dedi.
SAMDEF Başkanı  Savaş OTRUŞ ise; "Samsunlu bir hemşehrimizin 'Şehir Hastanesi' gibi önemli bir kurumda yönetici olması bize onur veriyor. Sayın Topal'ın başarısı bizim başarımızdır" dedi. Dr. Dursun TOPAL, (SAMDEF) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Otruş, ve yönetim kuruluna son haftaların en önemli konusu CORONA virüs, sağlık sektörü ve Türkiye’deki sağlık yatırımlarının ne kadar üst seviyelere ulaştığı konusunda istişarelerde bulunuldu. Ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

30-016.jpg

300.jpg

40-007.jpg

20-021.jpg

10-083.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.