SAMDEF SAVAŞ OTRUŞ İLE DEVAM DEDİ

SAMDEF SAVAŞ OTRUŞ İLE DEVAM DEDİ

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu 4. Olağan kongresini coşkuyla ve tek adayla gerçekleştirdi.

A+A-

2 dönemdir genel başkanlık görevini başarıyla yürüten Savaş OTRUŞ güven tazeleyerek yeniden başkan seçilirken, Samgiad başkanlığına da Samdef'in kurucu başkanı olan Erol BEKER yeniden seçilerek Savaş OTRUŞ başkan ile birlik beraberlik mesajı verdiler. Kalabalık bir delegasyonla yapılan seçimlere SANKON Genel Başkanı Sezgin GÜMÜŞ, SAMKON kurucu başkanı Kaya AŞCI, Ak Parti İl Bşk Yrd. İrfan AKKAYA, Eski Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık işleri daire başkanı Mehmet Fidan katılarak kongreye güç verdiler.

2011 yılından bu yana başarılı çalışmalara ve projelere imza atan SAMDEF Gen.Bşk.Savaş OTRUŞ kongre konuşmasında, STK olmanın bilincindeyiz, tüm dernek başkanlarımız ve Samsunlu hemşerilerimizle birlikte tek vücut hareket etmemiz, birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz bugün bizi Bursa'nın parmakla gösterilen, sözü senet olan, ciddiye alınan ve hemşerilerinin temsil makamına layık olan bir federasyon konumuna taşımıştır, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diyerek, STK olmanın en önemli gereğinin birlik ve beraberlik olduğunun altını çizdi. Kongre ikramların ardından sona erdi.

savas-otrus-4-001.jpgsavas-otrus-3-001.jpgsavas-otrus-5-001.jpgsavas-otrus-7-001.jpgsavas-otrus-8-001.jpgsavas-otrus-9-001.jpgsavas-otrus-11-001.jpgsavas-otrus-001.jpgsavas-otrus2.jpgsavas-otrus5-001.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.