Samba Tekstil'den 1930 Bafraspor'a Tam Destek

Samba Tekstil'den 1930 Bafraspor'a Tam Destek

Süper Amatör Ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor'a Bafralı iş adamlarından destek sürüyor,en son Samba Tekstil İşletme sahibi Himmet Süzen ve Kardeşlerden 2018 - 2019 Futbol sezonu için taşın altına elini koyarak tam destek ve yardım sözü verdi.

A+A-
Konu ile ilgili açıklama yapan 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız; Kulüp olarak bu sene tek odaklandığımız Bölgesel Lig (Bal Ligine) çıkmak olacak.Onun için kadromuzu baştan aşağa yenileyerek  Süper Amatör liginde Şampiyon olmak istiyoruz. Çalışmalarımız hem kadroyu oluştururken, hem de Bafralı değerli iş adamlarımıza destek ziyaretinde bulunuyoruz ve onlara bu yıl ki oluşturmuş olduğumuz güçlü kadromuzu anlatıyoruz. İnşallah  çok değerli İş adamlarımızın, destek ve maddi yardımlarıyla 1930 Bafraspor'un laik olduğu yere ulaştıracağız.Bu yılda bizleri yalnız bırakmayarak taşın altına elini koyan Samba Tekstil  İşletme sahibi Himmet Süzen ve Kardeşlerine  yönetimim adına  teşekkür ediyorum.dedi.
 
1930 Bafraspor'a destek ve yardım sözü veren Samba Tekstil İşletme sahibi Himmet Süzen ise; futbolu seven bir kişiyim. Samsunspor sevdalısı olup, ilçemin takımı olan 1930 Bafraspor hayranıyım. 1930 Bafraspor'umuza destek vermek tende hiçbir zaman kaçınmayız. Bu sene görüyoruz ki  1930 Bafraspor'a Bafra olarak sahip çıkıyorlar.Bizler de taşın altına elimizi koyarak 1930 Bafraspor için tam destek ve yardıma hazırız dedi.
samba-tekstilden-1930-bafraspora-tam-destek1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.