Salih Gündüz: “Yeni yönetim yeniliklerle ve imkânlarla geliyor”

Salih Gündüz: “Yeni yönetim yeniliklerle ve imkânlarla geliyor”

Bafra Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Salih Gündüz başkan seçildiği takdirde yapacaklarını anlattı.

A+A-

Yeni yönetimin yeni bir kan olacağını dile getiren Gündüz, “ Seçildiğim takdirde bir dizi projelerim var. Öncelikli olarak işletme sahibi olduğum Gündüz Erkek Kuaförü`nün de içinde bulunduğu 3 katlı iş hanının 3`üncü katını başkanlığım süresince tüm üyelerimizin ücretsiz kullanımına açacağım. Burada üyelerimize limitsiz ve açık şekilde olacak internet bağlantısı kuracağız ve üyelerimizin çocukları burada ödevlerini yapabilecekler. Aynı zamanda üyelerimize ücretsiz lig TV hizmetimiz olacak. Üyelerimize dinlenme vakitlerinde aileleri ve arkadaşları ile rahat edebilecekleri sosyal ve huzurlu ortamlar sağlayacağım” dedi.

Sosyal etkinliklerde oda olarak aktif olacaklarını söyleyen Gündüz, “ Üyelerimiz ve çalışanları arasında kurduğumuz Altın Makaslar futbol takımımızla birlikte il ve ilçede düzenlenen turnuvalara katılacağız. Futbolun birleştirici gücünden yararlanarak üyelerimiz ve çalışanlarımız arasında birlik ve beraberlik sağlayacağız” diye konuştu.

Projelerinin bunlarla sınırlı olmadığını söyleyen Gündüz, “Yaklaşık 5 yıldır değişmeyen tarifemizi ilçemizin ekonomisine uygun olarak değiştirerek üyelerimize ücretsiz bir şekilde ulaştıracağız. Üyelerimiz ile her yıl turistik faaliyetlerde bulunacağız. Ücretsiz geziler düzenleyeceğiz. Üyelik aidatlarında indirime gideceğiz. Tüm kararlarımızı üyelerimizle birlikte alacağız ve çoğunluğa göre hareket edeceğiz” dedi.

Anlattığı projeleri gerçekleştirmeye başlayan Gündüz, “Birtakım faaliyetlerimiz başladı. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Tüm üyelerimizden destek bekliyoruz” diyerek sözlerini bitirdi. salih-gunduz-haber-1.jpgsalih-gunduz-haber-2.jpgsalih-gunduz-haber-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.