
Salep Festivali Türkülerle Renklendi
Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Salep Hasat Etkinliği ve Festivali, konser programıyla da vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.
19 Mayıs ilçesinde düzenlenen 4. Salep Hasat Etkinliği ve Festivali’nde THM sanatçıları Hülya Hakalmaz ve Hüseyin Şimşek seslendirdikleri türkülerle vatandaşlara müzik dolu bir gün yaşattı.
Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde düzenlenen 4. Salep Hasat Etkinliği ve Festivali’nde THM sanatçısı ve akademisyen Hülya Hakalmaz ile yerel Karadeniz/Samsun yöresi ezgilerini seslendiren , Türk Halk Müziği (THM) sanatçısı Hüseyin Şimşek sahne aldı.
Festival kapsamında sahne alan Türk Halk Müziği sanatçısı ve akademisyen Hülya Hakalmaz ile Türk Halk Müziği ve Karadeniz/Samsun yöresi ezgilerini seslendiren Hüseyin Şimşek, söyledikleri türkülerle festivale katılanlara müzik dolu bir gün yaşattı.
Vatandaşların ilgiyle takip ettiği konser programında, yöresel ezgiler ve sevilen türküler festival coşkusunu artırdı. 19 Mayıs ilçesinde gerçekleştirilen etkinlik, salep hasadının yanı sıra kültür, müzik ve yöresel değerlerin buluşmasına sahne oldu.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.