SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKREM YÜCE’DEN BAFRA PİDESİNE TAM NOT

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKREM YÜCE’DEN BAFRA PİDESİNE TAM NOT

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Nokul Lezzet Durağının Meşhur Bafra Pidesine On Üzerinden On Puan Verdi.

A+A-

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Nokul Lezzet Durağının Meşhur Bafra Pidesine On Üzerinden On Puan Verdi.

 

Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği 3. Aile Piknik Şöleni bu yıl 5 Haziran’da Poyrazlar Gölü Tabiat Parkında  gerçekleşti.

Piknikte yapılan etkinliklerin yanı sıra protokolün katılımı ise bir hayli fazla idi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise Sakarya Poyrazlar Gölü Tabiat Parkında  yapılan Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin 3. Aile Piknik Şölenine katılarak manevi destekleri ile katkı sağladı.

Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adnan Pala ve yönetim kurulu üyelerinin piknik alanının girişinde karşıladığı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce kendisine gösterilen ilgi için teşekkürlerini sundu.

Piknik alanına girmesi ile büyük bir alkış, teveccüh ile karşılanan  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce piknik alanını gezerek ailelerle ve davetlilerle sohbet ederek, şenliğin hayırlı olmasını diledi.

Bu arada ise Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve davetlilere İşletmeciliğini İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları (İSGİD) Genel Başkanı Fatih Aşcı’nın yaptığı Kuzey Marmara Otoyolunda Akyazı Park/SAKARYA adresinde hizmette bulunan Nokul Lezzet Durağının meşhur Bafra Pidesi ikram edildi.

Bu pidenin özelliği ise Nokul Lezzet Durağı işletmecisi Fatih Aşcı ve ekibinin seyyar pide fırının piknik alanına getirmesi idi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve beraberindekiler Nokul Lezzet Durağının meşhur Bafra Pidesini tattıktan sonra ,’’Gerçekten çok güzel bir lezzet . Meşhur Bafra Pidesini buralara kadar getiren Nokul Lezzet Durağı işletmecisi Fatih Aşcı ve ekibine teşekkür ediyorum. Kazançları bol olsun.’’diyerek memnuniyetini belirttikten sonra Nokul Lezzet Durağının piknik alanındaki seyyar pide fırını ve diğer ürünlerinin sergilendiği standını ziyaret ederek hayranlığını dile getirdi.

İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları (İSGİD) Genel Başkanı Fatih Aşcı ve  Kuzey Marmara Otoyolunda Akyazı Park/SAKARYA adresinde hizmette bulunan Nokul Lezzet Durağının işletmecisi Fatih Aşcı ise yaptığı açıklamada,’’ İlk başta Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği 3. Aile Piknik Şöleninin hayırlı olmasını dilerim. Bu pikniğinin yapılmasında büyük emekleri bulunan Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adnan Pala ve yönetim kurulu üyelerine ise en kalbi şükranlarımı sunmak isterim.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve beraberindekilere, tüm davetlilere, vatandaşlara piknik alanında Meşhur Bafra Pidemizi, Bafra Dondurmasını, Bafra Nokulunu ve diğer yöresel ürünlerimizi tattırma fırsatımız oldu. Tüm vatandaşlardan aldığımız övgü dolu sözlerden sonra Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve beraberindekilerin de Meşhur Bafra Pidemiz ve diğer ürünlerimiz için on üzerinden on puan vermesi ise bizleri ve ekibimizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Herkese teşekkür ediyorum.’’dedi.

dsc-0522-800x532-001.JPGdsc-0550-800x532-001.JPGdsc-0572-800x532-001.JPGdsc-0583-800x532-001.JPG2-800x532-001.JPG3-800x532-001.JPG5-800x532-003.JPGdsc-0510-800x532.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.