Şair – Yazar Recep Şen, Şiir Kitabını Tanıttı

Şair – Yazar Recep Şen, Şiir Kitabını Tanıttı

Bafralı Öğretmen Şair-Yazar Recep Şen, İlçede düzenlemiş olduğu “ Şiirler de Beni Bul “ adlı şiir kitabını tanıtımı için imza gününde Eflatun Kitap Kafe de okuyucularıyla buluştu.

A+A-

Bafralı Öğretmen Şair-Yazar Recep Şen, şiir kitabı için düzenlediği imza gününde değerli okuyucularıyla buluştu.

Bafra Eflatun Kitap Kafe de organize edilen Öğretmen Şair- Yazar Recep Şen şiir kitabını tanıtımı ve imza günün de başta kendi gibi Şair ve Yazarlık yapan değerli arkadaşları ve okuyucularından büyük ilgi gördü. Okuyucularına yakın ilgi göstererek tek tek sohbet eden Yazar Şen, Şiir Kitabının imzalayıp okuyucularıyla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Okuyucuları tarafından büyük bir sevgi ile karşılaştığını belirten Şair- Yazar Recep Şen, düzenlenen şiir kitabının tanıtım ve imza günün oldukça güzel geçtiğini, Şiir Kitabımı benim için çok önem taşıyan siz değerli okuyucularımla buluşturmanın mutluluğunu beraber yaşıyor, değerli okuyucuları ile bir araya gelmenin de gururunu ve onurunu yaşadığını belirtti.

Bafralı Öğretmen Şair – Yazar Recep Şen’in Eflatun Kitap Kafedeki “Şiirler Beni Bul “  adlı Şiir Kitabının tanıtımı bugün akşam saat 21 :00’e kadar devam edecek.


sair-–-yazar-recep-sen,-siir-kitabini-tanitti-1.jpg sair-–-yazar-recep-sen,-siir-kitabini-tanitti-2.jpg sair-–-yazar-recep-sen,-siir-kitabini-tanitti-3.jpg sair-–-yazar-recep-sen,-siir-kitabini-tanitti-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum