SAHURDA TÜFEKLE KOMŞUSUNU VURDU

SAHURDA TÜFEKLE KOMŞUSUNU VURDU

Samsun'da bir Apartman Yöneticisi Kavga Edip Polislik Olduğu bir Okulda Güvenlik Görevlisi Olan Kapı Komşunu Sahurda Tüfekle Vurarak Öldürdü.

A+A-

Samsun'da bir apartmanda yönetici olan yaşlı adam, güvenlik görevlisi olan kapı komşusunu sahurda tüfekle vurarak öldürdü. 
Olay, gece saat 02.30 sıralarında İlkadım ilçesinin Ulugazi Mahallesi Canik Sokak İmamoğlu Apartmanı'nın zemin katındaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 yıldır aralarında anlaşmazlık bulunan aynı apartmandaki SSK emeklisi Metin Aydın (67) ile 23 Nisan İlköğretim Okulu'nda güvenlik görevlisi olarak görev yapan Serkan Dinçer (40) dün öğle saatlerinde kavga etti. Daha sonra kavga gece saat 23.00 sıralarında da devam etti. Birbirlerinin daire kapılarını tekmeledikleri iddia edilen taraflar polislik oldular. Gazi Polis Merkezi'ne götürülen Metin Aydın ve Serkan Dinçer, birbirlerinden şikayetçi oldular. İfadeleri alınan komşular savcının talimatı doğrultusundan serbest bırakıldılar. 
Her iki aile sahur yapmak için sofra kurup polis merkezinden gelecek babalarını beklerken, polis merkezinden eve gelen Metin Aydın, elinde çift kırma av tüfeğiyle komşusu Serkan Aydın'ın evinin kapısına dayandı. Kapıyı açan Serkan Dinçer'e av tüfeğiyle 2 el ateş açan Metin Aydın, tüfekle evine giderek burada beklemeye başladı. Kafasından ve vücudundan ağır yaralanan 2 çocuk babası Serkan Dinçer, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Metin Aydın, polise teslim olmak istemedi. Polis, katil zanlısının kendi eşine ve çocuklarına zarar verir endişesi ile olay yerine Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı özel tim istedi. Ancak, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri ile İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri şahsı ikna ederek teslim olmasını sağladı. 
Ölen güvenlikçinin yakınları ise katil zanlısının evde olduğunu öğrenince kendilerine teslim edilmesini istedi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri ve resmi ve sivil polisler evin etrafından güvenlik önlemi aldı. Katil zanlısını evden çıkartılıp sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'na götürüldü. 
Katil zanlısın eşi ve oğlu ise evlerinden polis gözetiminde çıkarılarak ifadelerine başvurulmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.