Şahinkaya kanyonunda ilk nikah kıyıldı

Şahinkaya kanyonunda ilk nikah kıyıldı

Vezirköprü ilçesinde doğa harikası Şahinkaya Kanyonu ilk defa gerçekleşen iki eğitimcinin nikahına şahitlik yaptı.

A+A-

İlçenin Mezra İlk-Ortaokulu Müdürü Hüseyin Kaya, aynı okulun Müdür Yardımcısı Elif Ay ile bir ilke imza atarak kanyonda gezi teknesinde nikah kıydılar. Kanyon gezisi sırasında Hüseyin Kaya ve Elif Ay Kaya’nın nikahları Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis tarafından kıyıldı. Genç çiftlere mutluluk, sağlık, huzur dileyen Edis, Aile Cüzdanını Elif Ay Kaya’ya verdi.
Son derece eğlenceli ve huzurlu bir ortamda gerçekleşen nikah töreninde pasta kesildi, dans edildi ve oyunlar oynandı. Kanyonda sık sık fotoğraf çektiren çift, nikah konusunda neden bu doğa harikası mekanı seçtiklerini de açıkladılar.

“EN ÖNEMLİ KARARI EN ÇOK SEVDİĞİMİZ YERDE VERMEK İSTEDİK”
Çalıştıkları okulun Müdür Yardımcısı Elif Ay Kaya ilçeye bir yıl önce geldiğini, bu süre içerisinde çevreyi tanıma fırsatı bulduğunu, kanyon en çok sevdikleri yer olduğunu belirterek, en önemli kararı en çok sevdikleri yerde vermek istediklerini hem de törene katılanlara kanyonu gezme fırsatı verdiklerini söyledi. Okul Müdürü olan Hüseyin Kaya doğma büyüme Vezirköprülü olduğunu, okulda da, günlük hayatta da kararları beraber aldıklarını, branşının sosyal bilgiler olması nedeni ile doğayı sevdiğini, Şahinkaya Kanyonu en çok sevdiği yer olduğunu ifade ederek, “Bu güzel mekanı herkes görsün herkes duysun istedik. Şu an çok mutluyuz” dedi. 
Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis “Öğretmenlerimizden böyle bir talep gelince memnuniyetle kabul ettik. Bu kadar güzel bir mekanda nikah kıymaya karar verdiklerini için kendilerini kutluyorum. Bizim için de bir ilk oldu. Başkanlık dönemim boyunca ilk defa kanyonda nikah kıyıyorum. İnşallah hayırlı olur” diyerek genç çiftleri kutladı.

sahinkayada-nikah-kiydilar.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.