Şahin,Enerijimiz, Sinerjimiz, Güçümüz ile sizlerden kopmayacağız, içinizden biri olacağız

Şahin,Enerijimiz, Sinerjimiz, Güçümüz ile sizlerden kopmayacağız, içinizden biri olacağız

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Samsun'un Bafra'nın ve Bölgenin Öz Evladı çocuğu olan Bahadır Şahin,

A+A-

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Samsun'un Bafra'nın ve Bölgenin Öz Evladı çocuğu olan Bahadır Şahin, seçime az bir zaman kala Alaçam ve Yenice Sapağın da bulunan  Esnaf,Cafe, Kahvehane ve Çay Ocaklarını ziyaret ederek destek istedi.

Şahin, buradaki konuşmalarında az da olsa bundan sonra Siyaseti Genç Enerjisi olanlar yapsın,  vatandaşın, esnafın ve muhtarların dinlemeyen vekillere dur deme zamanıdır.

Vatandaşı dinleyebilecek potansiyeli olan genç dinamik enerjisi olan vekiller olsun artık. 

Bizlerde bu yüzden sizin karşınıza çıktık. Enerjimize, gençliğimize ve dinamik olmamıza güveniyoruz. 

Şahin, Allah nasip ederse telefondan  7/24 saat ulaşabilirsiniz, bu seçim de  parti gözetmeyelim, aday gözetelelim. 

5 senedir bir yetki geliyor  sizlere bu sefer 5 yetki iyi değerlendirin. Ondan sonra başım, dişim, gözüm ağırdı, ağızım yoruldu demeyin.

5 senedir bir yetki geliyoruz, sizlere bu sefer 5 yıl yetki iyi değerlendirip verin. 10 - 15 yıl  verdiğiniz kişiler artık mental yorgunluğu var. 

Samsun, Bafra, Alaçam, Yakakent, 19 Mayıs  ve Bölgemize iyi hizmet edebilecek vekil adayını gönderin. 

Türkiye için Samsun, Bafra ve Bölgemiz için Hazırız Varız diye Şahin, bize de bir şans verin dedi.

Şahin, Ankara'ya güçlü gidersek masada güçlü oluruz, her iş sorun problem sıkıntı çözülür yeter ki istekli ol, işini yeter ki takip et.

Nasip olurda Ankara'ya gidersek çayınız içmeye dertlerinizi dinlemeye sorunlarını çözüme kavuşturmak adına  buralarda olacağız. 

Şahin,sizlerden kopmayacağız, içinizden biri olacağız. 

Şahin,Büyük Birlik Partisinden MKYK Üyesi  olduğu için Milletvekillerinden daha fazla sorun sıkıntı çözdüğünü dile getirdi. 

Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, Alaçam'da bulunan  Esnaf,Cafe, Kahvehane ve Çay Ocakları ziyaretlerinden sonra sırasıyla, Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Radi Şen, Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Alaçam Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsa Şentürk'ü ve Alaçam Yenice Sapağında bulunan Eroğlu Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Eroğlu'nu ziyaret ederek seçimde desteklerini beklendiğini iletirken bu gün ki programını da noktalamış oldu.

sahinenerijimiz-sinerjimiz-gucumuz-ile-sizlerden-kopmayacagiz-icinizden-biri-olacagiz.pngsahinenerijimiz-sinerjimiz-gucumuz-ile-sizlerden-kopmayacagiz-icinizden-biri-olacagiz-001.pngsahinenerijimiz-sinerjimiz-gucumuz-ile-sizlerden-kopmayacagiz-icinizden-biri-olacagiz-002.pngsahinenerijimiz-sinerjimiz-gucumuz-ile-sizlerden-kopmayacagiz-icinizden-biri-olacagiz-003.pngsahinenerijimiz-sinerjimiz-gucumuz-ile-sizlerden-kopmayacagiz-icinizden-biri-olacagiz-004.pngsahinenerijimiz-sinerjimiz-gucumuz-ile-sizlerden-kopmayacagiz-icinizden-biri-olacagiz-005.pngsahinenerijimiz-sinerjimiz-gucumuz-ile-sizlerden-kopmayacagiz-icinizden-biri-olacagiz-006.pngsahinenerijimiz-sinerjimiz-gucumuz-ile-sizlerden-kopmayacagiz-icinizden-biri-olacagiz-007.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.