Şahin;"Berat Kurtuluştur"

Şahin;"Berat Kurtuluştur"

Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin Berat gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Şahin mesajında şunları söyledi:

A+A-

“Berat gecesi, Yüce Rabbimizin af ve mağfiret gecesidir. Sevgili Peygamberimiz, bu gece güneş batınca Allah Teâla’nın dünyaya rahmetiyle tecelli ederek fecre kadar, 'Bağışlanmak dileyen yok mu, onu bağışlayayım. Rızık isteyen yok mu, ona rızık vereyim. Belaya duçar olan yok mu, ona afiyet vereyim' buyurduğunu bizlere müjdelemiştir. Bu bakımdan berat kurtuluşun ilk adımıdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, yurt dışındaki millet varlığımızın, gönül coğrafyamızdaki din kardeşlerimizin, hemşerilerimin ve bütün İslam âleminin Berat Kandili'ni can-ı gönülden tebrik ediyorum. Ülkemizin, İslam âleminin ve tüm insanlığın beraate ermesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. İslam dünyasında, kardeşlik, dayanışma, barış, huzur ve güven ortamının yeniden tesis edilmesini, fitne ateşinden, kargaşa ve kaos ortamından kurtulup huzura ve barışa vesile olmasını, Yüce Rabbimden diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.