ŞAHİN VE İNCE AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

ŞAHİN VE İNCE AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Şahin ailesinin mutlu günü

A+A-


Birsen ve Tekel Emeklilerinden Şakir İnce’nin biricik kızları Bafra Tapu Müdürlüğünde Görevli Memure Filiz İnce Şahin ile Hatun ve Emekli Öğretmen Remzi Şahin’in değerli evlatları, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in Yeğeni kızları Bafra Tapu Müdürlüğünde Görevli Memur Mehmet Alperen Şahin Bafra Saklı Bahçe Düğün Sarayında yapılan muhteşem bir nikah ve düğün törenleri ile dünya evine girdiler.

Genç Çiftler salona girişlerinde ve ilk danslarını meşaleler altında yaptılar. Salonun içerisi kadar dışarısı da davetliler tarafından dolmuştu. Düğün Salonun çevresi gönderilen çiçeklerle adeta bir çiçek bahçesine dönüşmüştü.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Eşi Şükrüye Şahin masaları tek tek dolaşarak tüm davetlilere hoş geldiniz dediler.

İlk olarak Nikah Merasimine geçildi. Nikahı damat Mehmet Alperen Şahin’in amcası Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin kıydı.

Nikah şahitliklerini ise gelin ve damatın samimi arkadaşları Levent Tören, Tuncay Kartal, Mustafa Sağlam, Veysel Ayar yaptı.

Başkan Şahin Nikahı kıydıktan sonra evlilik cüzdanını geline verdi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmada ise,’’ Evlilik, gerçekten bir yuva kurmak, Türk toplumunun en önemli temel taşlarından biridir. Bu iki gencimizi tebrik ediyorum ve bu iki gence ömür boyu iki cihan saadeti diliyorum. Yeğenimin nikahını kıymakta ayrı bir heyecan verdi. Her iki aileye de mutluluk dolu günler diliyorum.” diye konuştu.

Nikah Merasiminden sonra Saklı Bahçe Düğün Sarayının değerli Müzisyen Grubu ve Piyanist Orkun’un güzel müziği, harika sesi ile ilk dans edildi. Çalınan müzik eşliğinde danslar edildi, halaylar çekildi, oyunlar oynandı.
Pasta merasiminin ardından yapılan takı töreninde davetliler uzun kuyruk oluşturarak genç çiftleri tebrik ettiler.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün hatıra fotoların çekilmesi ile son buldu.
Düğünde en ilgi çekici nokta ise parti ayrımı gözetmeksizin tüm partilerin katılması düğünü partiler üstü bir duruma getirdi.

Düğün merasimine ayrıca Doğanca Belediye Başkanı İsmail Mutlu, Bafra Belediyesi 1994-2004 Dönemi Belediye Başkanı Hasan Aslan,Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun, Bafra İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, Şube Müdürü Rüştü Yüce, Samsun Tapu Bölge Müdür Yardımcısı İlhan Üçkardeşler, Bafra Tapu Müdürü  Ayten Pekin, Bafra Tapu Müdürlüğü Personeli, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Yönetimi, Mahalle ve Köy Muhtarları, Bafra Alaçamlılar Derneği Başkanı Salih Helvacı ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş ile çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.