Şahin " Hedeflerimize eğitim ile ulaşacağız"

Şahin " Hedeflerimize eğitim ile ulaşacağız"

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı dolaysıyla yayınladığı mesajda “Ülkemizi arzu ettiğimiz hedeflere taşımada eğitimin büyük önemi vardır” dedi. Başkan Şahin, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

A+A-

'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' ilkemizin özünü de eğitim oluşturmaktadır. Eğitim, çocuklarımızın ülkemizi geleceğe taşımasıdır. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasına en büyük katkıyı, eğitimde elde ettiğimiz ve edeceğimiz başarılar sağlayacaktır. Cumhuriyetimizin ilk günlerinden itibaren eğitime verdiğimiz önem son 15 yılda yapılan yatırımlarla daha da artmıştır. Yapılan yatırımlarla ile okul öncesinden üniversitelere kadar fiziki ve teknolojik anlamda eğitim alanında bir devrimi yaşatmıştır. Ülkemizin çocukları ve gençleri bunları hak etmektedir. Çocuklarımız ve gençlerimiz eğitim çağlarından itibaren öz güvenli, donanımlı, demokrasiye inanan ve bağlı, milli ve manevi değerlere sahip olarak yetişmelidir. Bu anlayış geleceğimizin de teminatı olacaktır.

Bu düşüncelerle, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz için hayırlı olmasını, başarılarla dolu olarak geçmesini diliyor, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.