SAHİL GÜVENLİK KOMUTANI’NDAN VALİ AKSOY’A ZİYARET

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANI’NDAN VALİ AKSOY’A ZİYARET

Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hasan Uşaklıoğlu, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

A+A-

Vali Hüseyin Aksoy, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hasan Uşaklıoğlu ve beraberinde Karadeniz Sahil Güvenlik Bölge Komutanı Kur. Kd. Alb. Mehmet Zeki Bodur’u makamında kabul etti. Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Samsun’a gelen Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hasan Uşaklıoğlu, Vali Hüseyin Aksoy'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra Vali Hüseyin Aksoy ile birlikte valilik makam odasına geçen Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hasan Uşaklıoğlu, burada yaptığı konuşmasında, “Cumhuriyetimize giden yolda ilk adımın atıldığı Samsun'da olmaktan mutluyum, gururluyum. Sayın Valimize bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Hüseyin Aksoy da yaptığı konuşmada, “Sayın Komutanımız Tümamiral Hasan Uşaklıoğlu’nu Samsun’da görmekten mutluluk duydum. Kendilerine ‘şehrimize hoş geldiniz’ diyorum. Bizleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Tümamiral Hasan Uşaklıoğlu, Vali Aksoy’a Sahil Güvenlik Komutanlığı’nı simgeleyen bir şilt takdim etti. Vali Aksoy da Tümamiral Uşaklıoğlu’na üzeri Atatürk Heykeli kabartmalı bir tablo hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.