SAĞLIKLI GELECEK İÇİN ÖNCE AİLE

SAĞLIKLI GELECEK İÇİN ÖNCE AİLE

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sağlıklı bir gelecek için ailelere büyük önem verdiklerini söyledi.

A+A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Hacıismail ve Soğuksu Mahallelerinde yaşayan bayanları yeni hizmet binasında ağırladı. AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Safiye Öz'ün de bulunduğu ziyarette bayanlar yeni hizmet binasına hayran kaldı. Binayı gezen ve yeni birimler ile teknolojik Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ni inceleyen bayanlar, ilçeye böyle bir hizmet binası kazandırdığı için Başkan Genç'e teşekkür etti.
Bayanlarla sohbet eden Başkan Genç, kadınların aileler için çok önemli varlıklar olduğunu ifade ederek, aileye, özellikle de kadınlara önem verdiklerini söyledi. Kadınlara yönelik en fazla yatırımın yapıldığı bölgenin Canik olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Aile okullarımız, kurs merkezlerimiz, Canik Kültür Merkezimiz kadınlarımızın hizmetinde. Kadınlarımızı bilinçlendirici ve kendilerini geliştirici çalışmalara imza atıyoruz" dedi.
Çocukların ve gençlerin ailelerine, şehirlerine ve vatandaşlarına hayırlı evlat olmalarında ailelerin öneminin büyük olduğunu dile getiren Başkan Genç, "Çocuklarımızı eğitiyoruz ancak anne-babalarımız da eğitimli olmalı. Çünkü çocuklarımızı yetiştirenler anne-babalarımız. Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Bunun için biz anne-baba eğitimleri veriyoruz. Bilinçli yuvalar kurmak amacıyla evlilik öncesi eğitimler veriyoruz. Yeni binamızda Aile Birimi kurduk. Hepsi sağlıklı bir gelecek için yaptığımız çalışmalar. Ailelerimiz ne kadar bilinçli olursa, çocuklarımız da o kadar donanımlı olur" diye konuştu.
Kendilerini misafir eden Başkan Genç'e teşekkür eden bayanlar da, "Canik son yıllarda başkanımızla birlikte inanılmaz bir değişim yaşadı. İlçemize böyle bir hizmet binası kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Canikli bayanlar olarak bizlere önem verildiğini görmek bizlere gurur veriyor. Bayanlar olarak yararlanabildiğimiz merkezler ve kurslar var. Yeni binamızda da ailelerin düşünülmüş olması bizi sevindirdi" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.