SAĞLIK MESLEK LİSESİNİN  AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ KABUL EDİLDİ

SAĞLIK MESLEK LİSESİNİN AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ KABUL EDİLDİ

Kaymakam Halis Arslan okul gezilerinden bu sefer ise Sağlık Meslek Lisesine giderek incelemelerde bulundu. Okulu gezen Kaymakam Arslan öğrencilerle masa tenisi oynadı. Akabinde okulun sınıflarını ve kütüphaneyi gezdi.

A+A-

Avrupa Birliği projeler kapsamında katılan Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri hazırlamış oldukları “hasta bakımda bütüncül yaklaşım” projesiyle kabul edildiler. Bu nedenle  öğretmen ve öğrenciler Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Almanya’ ya Mayıs ayında 45 öğrencisi ve 9 öğretmeniy le birlikte gidecekler.

Kaymakam Halis Arslan konuşmasında ilk olarak böylesine eğitim –öğretim olan bir yerde dersleri dışında hazırlamış oldukları projeyle katılmaları ve kabul edilmeleri beni oldukça sevindirdi. Diğer okullarımızın da kendi  okullarında projeler hazırlamalarını istiyorum. Bu konuda Sağlık Meslek Lisesi bir örnek teşkil etmiş durumdasınız. Sizleri tebrik ediyorum.  Bir de okulun her tarafı ve kantini temizlik ve hijyenik bakımdan tam anlamıyla mükemmel bir durumdadır  dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.