SADEF, KÖKTAŞ'I FESHANE'YE DAVET ETTİ

SADEF, KÖKTAŞ'I FESHANE'YE DAVET ETTİ

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Sekreteri

A+A-

Yıldıray Baş, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı 10-11-12 Mayıs tarihlerinde İstanbul Eyüp Feshane’de yapılacak olan “Geleneksel 6. Samsun Tanıtım Günleri”ne davet etti. 
Bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret eden SADEF Genel Sekreteri Yıldıray Baş, “Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçe kaymakamlığı ve ilçe belediyelerimizin işbirliği ile İstanbul Eyüp Feshane'de yapılacak olan Samsun Günleri’nde sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.
Başkan Fuat Köktaş da, "İstanbul da yaşayan Samsunlular olarak derneklerin birleşmesiyle oluşan, SADEF'in her yıl Samsunu tanıtmak ve bir bütün olarak Samsunu bir araya getirmek için yapmış olduğu çalışmayı tebrik ediyorum. Bu anlamda SADEF'in çalışmalarını yakından takip ederek hemşehricilik ruhu, memleket örf, adet ve geleneklerini yaşatarak geleceğe taşıma adına faydalı hizmet yaptığına inanıyoruz. Davetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyor, zamanımız el verdiği ölçüde bu etkinliğe katılmayı arzu ediyoruz. İnşallah o tarihlerde bir arada olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.