SABIKALI 2 HIRSIZLIK ZANLISI YAKAYI ELE VERDİ

SABIKALI 2 HIRSIZLIK ZANLISI YAKAYI ELE VERDİ

Bafra da bir evden para çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kadın, adliyeye sevk edildi.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi Eyüp Sultan Sokak’ta bulunan Ahmet Sayar’a ait evden para çaldıkları iddiasıyla iki kadın gözaltına alındı. Çocuğunu okula götürmek için evden çıkan Songül Sayar (33), eve geldiğinde yatak odasında bulunan kumbaranın açıldığını ve içerisindeki 150 liraya yakın bir paranın alındığını fark etti. Komşusunun apartmandan iki bayanı çıkarken gördüğünü söylemesi üzerine emniyete giderek durumu bildirdi. 
İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri kısa sürede Hülya B.(29) ve E.E.(17) isimli iki kadından şüphelenerek kimlik tespiti yapılmak üzere Cumhuriyet Karakolu’na getirdi. Burada Songül Sayar’ın komşusunun kadınları teşhis etmesi üzerine 2 kadın gözaltına alındı. Gözaltına alınan Hülya B. ve E.E.’nin üzerinde kilitlenmemiş kapıları açmak için bir özel aparat ile bir miktar para bulundu. Şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen E.E.’nin 17, Hülya B.’nin ise 41 ayrı hırsızlık suçundan sabıkası olduğu öğrenildi.
Hırsızlara karşı vatandaşları uyaran yetkililer, evden çıkarken kapıyı anahtarla mutlaka kilitlemeleri gerektiğini söyledi.

20130514aw000419_01.jpg20130514aw000419_02.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.