ŞABAN KILIÇ’A BAFRA’DA BÜYÜK İLGİ

ŞABAN KILIÇ’A BAFRA’DA BÜYÜK İLGİ

‘’AKP’NİN SAMSUN’DA KORKULU RÜYASI OLACAĞIZ.’’DEDİ.

A+A-

 

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkan adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Şaban Kılıç ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkan adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Şaban Kılıç ilçe ziyaretlerinde Partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun İl Başkan Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Şaban Kılıç, Bafra  İlçesine gelerek MHP Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaret esnasında parti binası girişinde yoğun bir partili tarafından büyük ilgi ile karşılanan Şaban Kılıç parti binasına girişinde ise kapıda MHP Bafra İlçe Başkanı Av.Hüseyin Acar tarafından karşılandı.

İlk olarak tanışma toplantısı yapıldı.

MHP Bafra İlçe Başkanı Av.Hüseyin Acar,’’Hoş geldin konuşmasından sonra 3 Adaya başarılar diledi. 12 Mayıs’ta yapılacak kongrenin Bölgemize ve Türkiye’mize hayırlı olması.’’dileğinde bulundu.

MHP Samsun İl Başkan Adayı Şaban Kılıç ise yaptığı konuşmada,’’İlk seçimlerde vatandaşlarımız MHP yi birinci parti yapacağını inanıyorum. Türkiye'nin kaderi Samsun'un kaderine bağlı olduğunu da belirtmek isterim. Türkiye’nin durumu ortada. Milletimiz sıkıntı içinde. Milletimizin içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtaracak ve refaha ulaştıracak tek siyasi Parti Milliyetçi Hareket Partisidir. İktidara yürümenin yolu güçlü ve şahsiyetli kadrolardan geçer. Samsun’da ve ilçelerinde de kabiliyetli, azimli, kararlı, cesur ve şahsiyet sahibi insanlarla bulundukları mahalde milletimizin kalbine taht kurarak Milletimizin teveccühüne mazhar olacağız. Biz önce kendi çevremizden mesulüz. Yorulmadan, bıkmadan, korkmadan, yılmadan insanlarımıza doğru bildiğimiz her şeyi anlatacağız. Teşkilatlarımızı Samsun’da ve İlçelerinde en güçlü parti haline getireceğiz. Allah’a şükürler olsun ki, unumuz var, yağımız var, şekerimiz var bütün bunları bir araya getirecek kadrolarımızda var. Biz kendimize inanıyoruz. Kadrolarımızla geldiğimizde teşkilatlarımızın gücünün ne olduğuna hepiniz şahit olacak ve şaşıracaksınız.

İnançlı insanlar inandıkları hedefe, sabır, azim ve kararlılıkla yürür. Biz, inançlı, sabırlı ve azimli insanlarız; bu yürüyüşümüzle zafer tecelli edecektir. Bu zamana kadar göstermiş olduğumuz sabır azim ve kararlılığımız, birikim ve tecrübelerimizle birlikte inançlı, bilgili ve çalışkan kadrolarla özlediğimiz hedefe varacağız.13 Mayıs tarihinden itibaren Yerel ve Genel seçimler için çalışmaya başlayacaklarını büyük küçük tüm belediyelere ve dokuz milletvekilliğin dokuzuna da talip olduklarını belirterek: "MHP’yi Samsun’da birinci parti yapacağız. Hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın. Samsun’da yerel ve genel de birinci parti olacağız. Her insan bilmeli ki Samsun’u taşıyacak kadrolar sadece MHP’dedir.

Milliyetçi Hareket Partisinin Samsun’da başarılı olmasında en önemli hususun yönetim kadrosunun olduğunun altını çizen Şaban Kılıç,” Milliyetçi Hareket Partisi’nin Samsun’da başarılı olmasında bizim için birinci derecede önemli olan kadrolarımızdır. Kadrolarımızı yeterli birikime sahip teşkilatçı, azim ve gayretli ülkücülerden oluşturarak inşallah dediklerimizi yapacağız. Birinci parti olmamamız için önümüzde hiçbir engel yoktur.”  Diyerek bir partilinin sorduğu soruyu cevaplandırdı:  “Hiç kimse MHP’yi yok sayarak hayal görmesin, cevher kadrolarımızla Samsun da AKP’nin korkulu rüyası olacağız.

Ben ve Bizler Şerefli Ülkücüleriz. 40 yıllık davamızda, davamı hiç satmadım. Ülkücü doğdum, Ülkücü Öleceğim. Çok çileler çekerek bugünlere geldik. İnşallah MHP Samsun’da yeniden doğacaktır.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Tanışma toplantısına MHP Bafra İlçe Başkanlığı Yönetimi, MHP Samsun İl Genel Meclis Üyeleri, MHP Bafra Belediyesi Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantının sonunda MHP Samsun İl Başkan Adayı Şaban Kılıç, Dursun Özkuzunu’nun yazdığı ’’ÖZMENEM MARŞINI.’’ Partililerle birlikte söyledi.

dscf6225.jpgdscf6229.jpgdscf6232.jpgdscf6237.jpgdscf6247.jpgdscf6258.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum