SABAHA KADAR ARADILAR 215 BİN KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRDİLER

SABAHA KADAR ARADILAR 215 BİN KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRDİLER

Samsun'da şüphe üzerine bir kamyonda yapılan aramada metal süs eşyası görünümündeki zulalara yerleştirilmiş 215 bin 650 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

A+A-

40 polis sabaha kadar hamal gibi çalışıp zulalardan sigaraları çıkardıktan sonra sayıp çuvallara doldurup kamyona yeniden yükledi. 
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, dün akşam saat 23.30 sıralarında Ağrı Doğubeyazıt'tan İstanbul'a gitmek için yola çıkan Mustafa Y.(29) idaresindeki 34 GG 3281 plakalı kamyonu şüphe üzerine Tekkeköy ilçesi Samsun-Ordu karayolu üzerinde durdurdu. Kamyonda yapılan aramada metal süs eşyası görünümündeki özel zulalara yerleştirilmiş 215 bin 650 paket gümrük kaçağı sigara ele geçti. Olayla ilgili kamyon sürücüsü Mustafa Y. ile yanında bulunan Doğan G. (21) gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğü'nde görevli 40 polis, sabaha kadar hamal gibi çalışıp zulaların kapaklarını çekiç ile kırıp içindeki sigaraları çıkartarak sayıp çuvallara doldurdu. Polisler çuvallara doldurdukları 215 bin 650 paket gümrük kaçağı sigaraları daha sonra kamyona yeniden yükledi. Gözaltına alınan 2 kişi Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.