SAADET’İN SEVGİ YÜRÜYÜŞÜNE YOĞUN İLGİ

SAADET’İN SEVGİ YÜRÜYÜŞÜNE YOĞUN İLGİ

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayları Sevgi Yürüyüşleri kapsamında Mecidiye, Çiftlik ve Gazi Caddesi esnafını selamlayarak vatandaşlara gül takdim etti.

A+A-

Parti il binasından başlayıp Mecidiye, Çiftlik ve Gazi Caddesi üzerinde devam eden Sevgi Yürüyüşüne Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayları İsmail Hakkı Akkiraz, Mustafa Öcal, Hasan Öztürk, İbrahim Gümüşoğlu, Büşra Genez, Abdulvahap Bilen, Kemal Yöndem, Hüseyin Şimşek. Şuayip Sarı, Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, Kadın Kolları Başkanı Semra Odabaş, Gençlik Kolları Başkanı Taner Altungeyik ve çok sayıda partili katıldı.

SAADET PARTİSİNE YOĞUN İLGİ

Partili gençlerin heyecan ve coşku dolu sloganları arasında Mecidiye, Çiftlik ve Gazi Caddesi üzerinde esnaflarlarla selamlaşan adaylar vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Cadde üzerindeki evlerin balkon ve pencelerinden kendilerine destek mesajı veren vatandaşlara teşekkür ederek gül takdimi yapan adaylar memnuniyetlerini dile getirdi.

SEÇİM SÜRESİ BOYUNCA SÜRECEK

Yürüyüşün ardından tekrar parti binasında toplanan kalabalık slogan ve tezahüratlarla dağıldı. Vatandaşın yoğun ilgi ve beğenisiyle gerçekleştirilen Sevgi Yürüyüşlerinin seçim süresi boyunca farklı bölgelerde devam edeceği belirtildi. 

saadet’in-sevgi-yuruyusune-yogun-ilgi-e.jpgsaadet’in-sevgi-yuruyusune-yogun-ilgi-5.jpgsaadet’in-sevgi-yuruyusune-yogun-ilgi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.