Saadet Partisinden üç önemli isim Samsun’a geliyor

Saadet Partisinden üç önemli isim Samsun’a geliyor

Ülkemiz ve Bölgemizin içinde bulunduğu durum maalesef içler acısıdır.

A+A-

Küresel Emperyalizmin temsilcisi olan Siyonist odaklar, tüm dünyada kendi düzenlerini kurmak için ekonomik, siyasi ve kültürel kaos faaliyetlerinin yanına maalesef son zamanlarda kan ve gözyaşı üreten küresel terör faaliyetlerini eklemişlerdir. Buna karşılık İslam coğrafyasındaki etnik, mezhepsel ve siyasi bölünmüşlük ise küresel emperyalist hegamonyanın ekmeğine yağ sürmektedir.

Gelişen olaylar göstermektedir ki; hem ülkemizde hem de bölgemizde hem de tüm dünyada her alanda Adil bir dünyanın kurulması için Milli Görüş siyasetine ihtiyaç vardır.

Bu itibarla çalışmalarımıza her ne şartta olursa olsun devam etmekteyiz. Tüm Türkiye çapında teşkilatlarımızı gözden geçirme noktasında bölge toplantıları tertiplemekteyiz. 

Partimizin Bölge Hamle toplantıları kapsamında "13. Bölge Toplantısı ve Eğitimi" programı 24 Nisan 2016 Pazar günü Samsun ilimizin ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. Samsun, Çorum ve Amasya illerimizin iştirak edeceği program tüm gün devam edecektir.

İllerimizin, il ve ilçe ana kademe teşkilatları Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlarının katılımıyla gerçekleşecek bölge toplantımıza halen genel başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan üç önemli isim; 54. Refah-Yol hükümeti Çevre Bakanı Ziyaettin TOKAR,  eski Milletvekili Yaşar CANBAY, Başbakanlık eski Özel Kalem Müdürü Mehmet Karaman beyler katılacaklardır.

İnanıyoruz ki; Hakkın hâkim olması için yapılan bu çalışmalar sonucunda Allah (CC) ‘ın yardımıyla Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve İslam Birliği önderliğinde Yeni bir Dünya hedefine ulaşılacaktır.

 

Av. Hasan Var

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı

 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.