SAADET PARTİSİ’NDE BAYRAMLAŞMA HEYECANI!

SAADET PARTİSİ’NDE BAYRAMLAŞMA HEYECANI!

Bayramın birinci günü Bafra’da partiler arası bayramlaşma trafiği yaşandı. Saadet Partisi, CHP ve İYİ Parti arasında karşılıklı ziyaretler gerçekleşti.

A+A-

Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Süleyman Karagöz ve Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, CHP ve İYİ Parti heyetlerini Bafra’da Seçim Koordinasyon Merkezlerinde ağırladı. Partilerin ortak çağırısı kardeşlik oldu. Bayramın birlik ve beraberlik ruhunun bundan sonraki süreçte de aynı şekilde sürdürülmesi gerektiği belirtildi.

 

SURUÇ’DA YAŞANAN OLAYLARI KINIYORUZ

Suruç’da yaşanan olayları kınayan Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, ‘’Malumunuz bir seçim ortamındayız 24 Haziran’da seçimler var. Bu seçimlerin bayramın getirmiş olduğu birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla barış içerisinde geçmesini temenni ediyoruz. Bu bağlamda Suruç’da yaşanan olayları kınıyor, benzerlerinin tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz. Bizde daha önce böyle saldırılara uğradık. Genel Başkanımız o zaman çıkıp biz kutuplaşmadan değil, kucaklaşmadan yanayız demişti. Türkiye’nin gergin ortamdan çıkarak normalleşmesi gerekir. Bu seçimlerde bunun için bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle hepimizin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederim’’dedi.

saadet-partisi’nde-bayramlasma-heyecani!-1.jpgsaadet-partisi’nde-bayramlasma-heyecani!3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.