Saadet Partisi Samsun İl Divan Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

Saadet Partisi Samsun İl Divan Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

Toplantıya Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Av. Hasan Bayram VAR, Saadet Partisi GİK üyesi Süleyman TEKBAŞ, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

A+A-

Kayseri’de gerçekleştirilen hain saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Av. Hasan Bayram VAR, “Millet olarak kanlı ve sinsi bir kuşatmanın hedefindeyiz. PKK’sından Deaş’ına kadar, bütün küresel terör örgütleri Türkiye’yi hedef almış durumda. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, milletimiz teröre teslim olmayacaktır. Türkiye’nin bir korku imparatorluğuna dönüşmesine izin vermeyecektir” dedi.

‘ÜMMETİN KURTULUŞU MİLLİ GÖRÜŞ İLE OLUR’

Milletin asırlar boyu Milli Görüş’e sarıldığını söyleyen Saadet Partisi GİK Üyesi Süleyman TEKBAŞ, “Milletimiz Milli Görüş’e sarılarak dünyanın efendisi oldu, gene sarılacak, gene efendisi olacak. Ve sen yine bu işi yapamayacaksın, hak galip gelecek. Batıl yok olacak batılın yok olması, kendi doğal yapısının gereğidir.”diye söyledi.

Terör olaylarının son bulması ve Siyonizm’in İslam coğrafyasındaki emellerinin boşa çıkarılması için müslümanların tarihte olduğu gibi tekrar derlenip toparlanması gerektiğini ifade eden TEKBAŞ, “Milli Görüş etrafında toplanmak mecburiyetindeyiz. Bunun için D-8’leri kurduk. D-8’ler gördüğünüz gibi bir çekirdektir. Bunun etrafında D-60’ları, 60 tane Müslüman ülkeyi toplayacağız. Bu D-60’larla beraber İslam birliğini kuracağız. İslam NATO’sunu kuracağız. İslam parasına geçeceğiz. İslam ortak pazarını yapacağız. Birbirimizle gerçekten bir ümmet olarak kaynaşacağız. Amerika istemese de. Bütün ezilen ülkeleri de etrafımıza toplayacağız.” şekilde konuştu.

saadet-partisi-samsun-il-divan-toplantisi-yogun-bir-katilimla-gerceklestirildi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.