Saadet Partisi Bafra Seçim Koordinasyon  Merkezine Coşkulu Açılış 

Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanlığı'nın organizasyonuyla aday tanıtım toplantısı ve seçim koordinasyon merkezinin açılışı görkemli şekilde yapıldı.

A+A-

Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanlığı'nın organizasyonuyla aday tanıtım toplantısı ve seçim koordinasyon merkezinin açılışı görkemli şekilde yapıldı.

Saadet Partisi (SP) Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Kavakpınar Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No: 46’da açıldı.
SKM açılışında SP Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal yaptığı konuşmada,’’Hayatını ülkesine ve milletine adayan , ülkemizin yetiştirdiği müstesna bir ilim, siyaset, devlet ve dava adamı 54.hükümetimizin efsane başbakanı , merhum genel başkanımız Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamızın vefatının 13.yıl dönümünde özlem ve rahmetle yad ediyoruz. 
Hocamızın 1969 yılında çıktığı kutlu Milli Görüş  yolculuğunun bu yıl 55.yıldönümü . Güzel bir tevafuk , ilimizin trafik kodu da olan 55 rakamı. İnşaallah bu seçimlerde en yüksek başarıların, Samsunun ilçelerinden ve Bafra’mızdan çıkmasına vesile olur. Hedefimiz yaşanabilir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya için canla başla çalışmaya devam etmektir.’’dedi.
Saadet Partisi (SP) Samsun İl Başkanı Salih Şen ise yaptığı konuşmada yaptıkları seçim çalışmaları ve projelerinden söz ederek SP Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan’a destek istedi.
Saadet Partisi (SP) Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan ise,’’ 31 Mart yerel seçimleri çalışmalarımızı yaptığımız seçim koordinasyon merkezinin açılışında bir araya gelmekten çok mutluyum.
Bugün 150 bin nüfusuyla Samsunumuzun en büyük ilçelerinden biri olan Bafra’mızı ‘’Milli Görüş Belediyeciği’’ ile buluşturmak için yola çıktık.
Milli Görüş  Belediyeciliği sadece Bafra için değil, tüm il, ilçe ve beldelerimiz için tek çare tek ilaçtır. Liyakat en temel ilkemiz olacak. Seçildiğimiz gün parti rozetini çıkaracağız.’’diyerek sözlerini tamamladıktan sonra projelerinden söz etti.
Konuşmalardan sonra SKM açılış kurdelesini SP Samsun İl Başkanı Salih Şen, SP Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, SP Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakan Yıldırım hayırlı olsun dilekleri ile kesti.
SKM açılışına Samsun ve İlçelerinde bulunan teşkilat başkanları, belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda partili katıldı.36-080.png37-079.png38-046.png39-038.png40-030.png41-022.png42-020.png43-014.png44-011.png45-009.png46-008.png47-007.pngsaadet.png48-007.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.