Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları Gezi Parkı Açıklaması

Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları Gezi Parkı Açıklaması

Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları adına ilçe sekreteri A.Mücahid YILDIZ Taksim Gezi Parkı olaylarıyla ilgili Basın açıklaması yaptı.

A+A-

‘‘Gezi Parkı olaylarıyla başlayan ve bu gün  8.gününe  giren eylemlere ilişkin yaptığı açıklamada,Hem iktidarı hem de muhalefeti eleştirdi.’’

YILDIZ ‘inatlaşma ve kutuplaşma kimseye fayda sağlamaz, çevremiz yangın yeri sağduyulu olmalıyız’ Böyle bir ortamda kamplaşma,kutuplaşma yerine birbirimizi anlamalı ve saygılı olmalıyız’ dedi.

‘iktidarın “ güç bende, istediğimi yaparım” vb. söylemlerde bulunması ülkemizi bu olayların eşiğine getirmiş durumdadır” diyen Yıldız ayrıca eylemcilerinde bu şekilde vurarak,kırarak ülkemize ve kıymetli emniyet mensuplarımıza saldırması gerçekten fütursuz,tutarsız ve ahlak dışı bir harekettir” dedi.

Yabancı yayın organlarını yakinen takip ettiğimizde olay gerçekten endişe vericidir.

Türk Baharı olarak yabancı yayın organlarında dillendirilen Taksim olaylarını vizyona sürenlerin Türkiye’yi   Mısır sokaklarına ve Suriye sokaklarına çevirmek istediği açık ve nettir” dedi.

YILDIZ “ Bu noktada herkesin aklı selimle hareket  etmesi gerektiğini belirtti.

Yıldız , iktidar ve muhalefetin bu konuda sorumluluklarınının ortak olduğununda üzerinde durdu. “ “8 gündür sokaklarda nümayişler varsa şu ya da bu şekilde eylemler varsa bunun müsebbibi yüzde 50 Ak Parti yöneticileri ise geriye kalan yüzde 50’nin sorumlusu da CHP’dir” eleştirisini yaptı.

Yıldız, şunları kaydetti: “Bu kadar zamanda basiretsizlikle, beceriksizlikle iki kişiden biri ötekileştirilmiştir. Öte yandan CHP üstüne düşeni yapmamıştır. CHP fırsatçılık kollamasın, çünkü bu onların sicilinde var. Toplumun hiçbir temel sorununda çözümü olmayan CHP bu tip zamanlarda fırsat kollayarak, bir rant devşirme peşine düşüyor. CHP bu süreci istismar etmemelidir.” Dedi.

Yıldız “Millet, bu gün her zamankinden daha fazla halkını milletini anlayan devlet adamı arıyor” diyerek,  “Saadet Partisi olarak biz halkların taleplerinin, hiçbir şekilde şiddete dökmeye tenezzül etmeksizin aranması gerektiği bu olayların daha büyük sıkıntılara sebebiyet vermemesi gerektiğini arzuluyoruz. Etrafımız ateş çemberi ile çevriliyken herkese sağduyu, teemi, ve tahammül gerekiyor.

Bakınız,Biz Milli Görüş olarak bir çok miting  yaptık.Ancak edebimizle ve adabımızla yaptık. Bizi yobaz, gerici, irticacı ilan ettiler. Şimdi olaylar gösteriyor ki o gün bize gerici yobaz diye ithamlarında bulunanlar şimdi meydanlarda halkımıza kimin yobaz,kimin gerici oldğunu ispatlamıştır.”dedi.

Şuanda Taksim gezi olaylarının birer suni gündem olduğunu söyleyen Yıldız bu olayların gündemi meşgul etmek için yapıldığını da dile getirdi.

Yıldız, “Ak Parti iktidarının yapmakta olduğu uygulamaların birçoğu batılıların hoşuna gitmektedir.Politikada asla tesadüf yoktur, tabii ki bu olaylarında bir götürüsü vardır”.dedi.

A.Mücahid Yıldız  tüm Milli Görüşçülere seslenerek “ Bizim yolumuz hakkı tebliğ yoludur. Bunu da   her imkanla yapmaya gayret ediyoruz.Ayaklanma ve provokasyonlara iştirak etmemeliyiz” dedi.

Bafra halkına saygıyla duyrulur.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.