SAADET ADAYLARI SAMSUN BASINIYLA İFTARDA BULUŞTU

SAADET ADAYLARI SAMSUN BASINIYLA İFTARDA BULUŞTU

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayları Samsun basınıyla iftarda buluştu. Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı İsmail Hakkı Akkiraz gazetecilerin sorularını yanıtladı.

A+A-

Duruşehir Restoranında gerçekleştirilen iftar programına Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayları İsmail Hakkı Akkiraz, Mustafa Öcal, Hasan Öztürk, İbrahim Gümüşoğlu, Büşra Genez, Abdulvahap Bilen, Hüseyin Şimşek, Şuayip Sarı, Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu ve çok sayıda gazeteci katıldı.

KİMSE BU ÜLKE DAHA KÖTÜ OLSUN DİYE ÇALIŞMIYOR

Programın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, iftar programına katılan gazetecilere teşekkür etti. Ankara'ya giderken kaza geçiren İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ve yaralanan adaylar ve partililere geçmiş olsun dileklerini de ileten Armutçu, ‘’24 Haziran seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Bütün partiler çalışmalarını yapıyor. Biz istiyoruz ki, bu çalışmalar yapılırken bir savaş ortamındaymış gibi bir hava oluşmasın. Partiler birbirinin düşmanı değildir, birbirlerinin rakipleridir. Temelde hepimiz bu ülkenin iyiliği ve güzelliği için çalışıyoruz. Kimse bu ülke daha kötü olsun diye bir çalışmanın içerisinde olmaz. Birbirimizi sevmemiz gerekiyor’’dedi.

TARİHİ BİR SEÇİM

Her seçimin önemli olduğunu ancak bu seçimlerin daha da önemi olduğunun altını çizen Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı İsmail Hakkı Akkiraz, ‘’24 Haziran, uçurumdan önceki son çıkıştır. Bu seçimlerde milletimiz sadece milletvekili, sadece cumhurbaşkanı seçmeyecek, vereceği her bir oyla Türkiye’nin yönünü belirleyecektir. Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe tamam mı, devam mı, diyecektir. Yandaşlığa, partizanlığa, adam kayırmaya tamam mı, devam mı, diyecektir. Yolsuzluğa, rüşvete, iltimasa tamam mı, devam mı, diyecektir. 16 yıllık iktidarında AK Parti’nin ve Erdoğan’ın uyguladığı temeli sakat yanlış politikalar yüzünden Türkiye, gerçekten tıkanmıştır. Türkiye; siyaseten tıkanmıştır. Ahlaken tıkanmıştır. Ekonomide tıkanmıştır. Dış politikada tıkanmıştır. Türkiye’nin yeni bir sese, yeni bir söze, yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacı vardır. Bu da Saadet Partisi’dir. Çünkü Saadet Partisi; tertemiz bir mazi’nin, tertemiz bir kadronun, tertemiz bir geleceğin adıdır’’diye söyledi.

ONLAR NE DİYOR, BİZ NE DİYORUZ?

Saadet Partisi’nin hayati hatalarda karşısında yaptığı eleştiriler karşında hayatı rahatlatan bir takım hizmetlerin öne sürüldüğünü ancak bunun her şeyi çözmek olmadığının bilinmesi gerektiğini belirten Akkiraz, ‘’Saadet bu eleştirileri yaptığı zaman bazı kimseler diyorlar ki: “Başörtü problemini çözdüler.” Saadet de: “Ahlaki değerleri yozlaştırmadan da çözebilirlerdi” diyor. Diyorlar ki: “IMF’nin borcunu sıfırladılar.” Saadet de: “Dış borcu 460 milyar dolara çıkarmadan da sıfırlayabilirlerdi” diyor. Diyorlar ki: “Yol yaptılar, köprü yaptılar, tünel yaptılar.” Saadet de: “Borçlanarak, geleceğimizi ipotek etmeden de yapabilirlerdi” diyor. Diyorlar ki: “Okul yaptılar, hastane yaptılar.” Saadet de: “Üretime dönük tesisler inşa ederek de bunları yapabilirlerdi” diyor. Diyorlar ki: “Kişi başına düşen milli geliri 15 bin dolara çıkardılar.” Saadet de: “Borcu gelir gösterip şişirerek değil, üreten bir ekonomiyle, gerçek ve daha yüksek bir gelir düzeyine ulaştırabilirlerdi” diyor’’ ifadelerini kullandı.

SAADET VİZYONU

Saadet Partisi’nin açıkladığı seçim beyennamesinin Türkiye’nin pusulası olduğunu vurgulayan Akkiraz, ‘’Türkiye’yi geleceğe taşıyacak inancın, kararlılığın, plan ve projelerin yol haritasıdır. Kardeşçe Yaşanılan Bir Türkiye’nin nasıl kurulacağının açık bir beyanıdır. Saadet iktidarında kimsenin kimseye tahakküm kurmadığı, insanlarımızın kendi inanç ve düşünceleri ile özgürce ve kardeşçe yaşayacağı bir Türkiye inşa edilecektir. Kaynaklar gösterişe değil, üretime aktarılacaktır. Saadet iktidarında büyük bir ihtimamla kaynaklar yöneticilerin şahsi çıkarları ve itibarı için değil, milletimizin ihtiyaçları için kullanılacaktır. Tüketime ve gösterişe ayrılan kamu kaynakları üretime ve istihdama tahsis ederek hızlı ve yaygın bir kalkınma hamlesi başlatılacaktır. Torpil kaldırılacak, liyakat esas alınacaktır. Saadet iktidarında eğitimden istihdama, kamu ihalelerinden atamalara kadar her alanda adam kayırma, torpil ve iltimas ortadan kaldırılacaktır. Liyakati esas alan adil bir sistem kurulacaktır’’şeklinde konuştu.

saadet-adaylari-samsun-basiniyla-iftarda-bulustu1.jpgsaadet-adaylari-samsun-basiniyla-iftarda-bulustu3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.