Rüşvet Alan Adliye Personeli

Rüşvet Alan Adliye Personeli

Cumhuriyet Başsavcılığına gelen ihbar üzerine yapılan takip sonunda Adliyede çok sayıda kişiden rüşvet alan şahıs yakalandı.

A+A-

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı’na Terme Adliyesi’nde görevli Zabit Katibi olan U.Ö’nün çok sayıda kişiden rüşvet aldığı, görevini kötüye kullandığı ile ilgili yapılan ihbar mektubu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında;

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından teknik ve fiziki çalışmalar başlatılmış, 08.07.2019 tarihinde Samsun İl Merkezi, Çarşamba İlçesi, Ladik İlçesi ve Havza İlçesinde yapılan eş zamanlı operasyonda “Rüşvet–Görevi Kötüye Kullanma–Nitelikli dolandırıcılık-Gizliliğin İhlali–Adli Yargılamayı Etkilemeye Teşebbüs–Suç Delilerini Yok Etme, Gizleme veya Değiştirme” suçlarından olaya karıştıkları tespit edilen 11 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartılmış olup, tüm şahıslar yakalanmıştır. Şüphelilerden U.Ö, S.A, G.B, T.M, C.Ö, H.A, F.Y ve Ş.G için gözaltı talimatı alınmıştır. 8 şüpheli 10.07.2019 tarihinde Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı’na intikal ettirilecektir.

İl Emniyet Müdürlüğümüzün tüm birimlerince suç önleme ve suçla mücadele çalışmalarına aralıksız olarak devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SAMSUN VALİLİĞİ
Haber: Samsun Valiliği

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.