Rızvan Aksoy:  Meydanlarda Nefret Söylemleri Var

Rızvan Aksoy: Meydanlarda Nefret Söylemleri Var

31 Mart Mahalli İdari Yerel Seçimler kapsamında İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy,seçimlere kısa bir süre kala Kıran ve Balıklar Mahallesideki seçmenleriyle bulaşarak " bu şehir değişim istiyor" sloganıyla projelerini anlatmaya devam ediy

A+A-

Aksoy, Kıran ve Balıklar mahallesindeki seçmenlerine seslenmasinde; seçim süresi kısaldıkça Cumhur İttifak'ın ortakları meydanlar da nefret söylemlerini fazlasıyla hızlandırdı.Bu seçim sanki Cumhurbaşkanlığı seçimi gibimiş, Cumhur İttifak bizleri zillet,illet PKK'lı ve Fetöcü yaptı. Yani meydanlardaki Nefret söylemlerini fazlasıyla arttırdılar. Bilmiyorlar ki biz sadece Mahalli İdari Yerel Seçimlere giderek Belediye Başkan Adayı Belediye Meclis Üyeleri ve mahallemizin muhtarını seçeceğiz Cumhurbaşkanı seçmeyeceğiz ki.
Bizi kendileriyle karıştırıyorlar.PKK ile Fetö filört eden biz değildik,kendilerin yaptıkları pis işleri yamalamaya çalışıyorlar. Artık bu yalanlara kimse inanmıyor. Beka, sorun diye meydanlarda bağrıyorlar, bunların Beka sorunu diye bir şeyi yok Oy kaybıdır.Milliyetçi olan insanlara bu yakıştırmayı kabul etmiyoruz ve kötü söz sahibindir. Haram paraları ve Kul hakkı yediklerini düşünsünler,gündem değiştirmesinler.İnan ki sizden topladıkları vergi paralarını çarcur ediyorlar, Ülkeyi talan ediyorlar.Yandaşlarını daha çok zengin etmekle meşguller.Ama bilmiyorlar ki her Zalimin sonu var bunların da sonu geldi, o yüzden ne yapacaklarını ne iftira atacaklarını şaşırdılar.Seçimde milletin de parasıyla meydanlar da gövde gösterisi yapıyorlar, korkunç bir ekonomi güçleri var.Milletin helal paralarını harcayorlar.

Ben mehtemli değilim doğrudur, alaylıyım.Ama donalımlı, bilgili ve Bafra Belediye Başkanlığını akılcı kalıcı projeleri bilen bir insanım. 

Aksoy, inşallah belediye başkanı olursak biz yapabileceğiz projeleri söz veririz, yapamayıp milleti kandırma sözü veremeyiz.

İnşallah bizim belediyecilik anlayışında Çağ kapatıp, Çağ açan Belediye başkanı olmak istiyorum.Sadece milletten vergi alıp, temizlik, kaldırım yapan ve çükürları kapan belediye başkanı olarak anılmak istemiyorum.
Bafra'nın ekonomisini canlandıracağız, buda başta Tarımı, hayvancılığı ve tarihi kültürümüzü canlandırarak olacak.

Projelerimiz de mutlaka Bafra Organize sanayisindeki işletmeleri canlandırarak işsizliği düşürdüğümüz zaman göç veren ilçemiz göç alan yere dönecek.Bafra'da bir kaç ürünümüzü markalaştırdığımız zaman üreticimiz de para kazanarak ilçemizin ekonomisini canlandıracak. Yeşil Bafra'yı beton olmaktan kurtaracağız, hayalimdeki yeşil bir Bafra olacak.

Sizlere gönlümüzün kapısını sonuna kadar açma sözü veriyorum.
Bafra'mız kabuğuna sıymıyor, her şey ile örnek olan insanlarımızın ekonomi rahatlığı yaşayacak bir Bafra olacak.Gelin birlik beraberlik için el ele bu işi yapalım.Gerçekten artık bu şehir değişim istiyoru.31 Mart Mahalli İdari Yerel seçimler de mühürü ehline verin.Her şey TÜRKİYEM ve Bafram için İYİ Olacak dedi.

İyi Parti Bafra Belediye Başkan adayı Rızvan Aksoy'un Kıran ve Balıklar mahallesine destek ziyaretinde İyi Parti Bafra ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Partililer katıldı.

Rızvan Aksoy Bafra haberRızvan Aksoy Bafra haberRızvan Aksoy Bafra haberRızvan Aksoy Bafra haberRızvan Aksoy Bafra haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.