RİZE'DEN GALİP ÇIKMADI

RİZE'DEN GALİP ÇIKMADI

Samsunspor deplasmanda karşılaştığı Rizespor ile 1-1 berabere kalarak Samsun'a 1 puan ile dönüyor.

A+A-


Stat: Çaykur Didi 
Hakemler: Hakan Ceylan, Hüsnü Emre Çelimli, Kamil Çetin
Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan (Dk. 36 Cihan Topaloğlu), Orhan Ovacıklı, Robin Yalçın, Ümit Kurt, Mehmet Uslu, Saadane, Petrucci, Recep Niyaz, Oğulcan Çağlayan (Dk. 79 Halil İbrahim Sönmez), Samudio, Edomwonyi (Dk. 55 Süleyman Koç)
Samsunspor: Furkan Köse, Erkam Reşmen (Dk. 74 Gökay Iravul), Hasan Hatipoğlu,  Abdulkerim Bardakçı, Ufuk Budak, Kenan Karışık, Çağrı Ortakaya, Ahmet Cebe, Göksü Türkdoğan (Dk. 46 Samaras), Chibuke (Dk. 88 Ahmet Burak Solakel), Ayite
Goller: Dk.25 Orhan Ovacıklı (Çaykur Rizespor) Dk. 49 Ahmet Cebe (Samsunspor)
Sarı kartlar: Dk. 27 Orhan Ovacıklı, Dk. 33 Oğulcan Çağlayan, Dk. 41 Edomwonyi, Dk. 53 Recep Niyaz (Çaykur Rizespor), Dk. 44 Ahmet Cebe, Dk. 45+5 Erkam Reşmen (Samsunspor)

TFF 1. Lig'in sekizinci haftasında sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, ikinci yarıda ortaya koydukları performansla galibiyetin uzağında kaldıklarını söyledi. 

Üzülmez, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın zor geçtiğini belirtti.

Dirençli bir takıma karşı oynadıklarını ifade eden Üzülmez, "Sahada Engin İpekoğlu'nun temas ettiği mücadele eden bir Samsunspor vardı. İyi başladık attığımız gol ve arkasından kaçırdığımız pozisyonlar var. İlk yarıda skoru arttırmamız gerekiyordu." diye konuştu.

İkinci yarı farklı bir oyun olduğuna değinen Üzülmez, "İkinci yarı neden bu kadar durağan oynadığımızı anlamış değiliz. Kalecimizin uzaklaştıramadığı topta bireysel hatadan bir gol yedik. Golden sonra daha da durağan oynadık. Lig uzun bir maraton. Bazen kaybetmemek de önemli. Hedeflerimizden sapmadan futbolcu arkadaşlarımız ile bu camianın hedeflerine ulaşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı. 

 

- Samsunspor cephesi

 

Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, iki takımın da iyi oynadığını vurgulayarak, "Pozisyon üretmekte zorlandık. Merkez orta sahada geçişleri iyi yapabilsek gol pozisyonu üretebilirdik. Oyunun geneline bakıldığında maçın hakkı beraberlikti. Bizim açımızdan Çaykur Rizespor'a karşı deplasmanda alınan bir puan artı bir puandır." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.