Rıza Çalımbay Ç.Rizesporda...

Rıza Çalımbay Ç.Rizespor'da...

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor’un başına getirilen Rıza Çalımbay, resmi imzayı da attı.

A+A-

Bugün öğle saatlerinde Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan’ın İstanbul’daki ofisinde gerçekleşen imza töreninde konuşan teknik direktör Rıza Çalımbay, “Çaykur Rizespor’da tekrar göreve geldiğim için çok mutluyum” dedi.

“ÇAYKUR RİZESPOR ESKİ BAŞARILI GÜNLERİNE DÖNECEK”

Çaykur Rizespor’da daha önce teknik direktörlük yaptığı iki dönemde de çok önemli işler yaptıklarını vurgulayan Rıza Çalımbay, “Rize halkından ve taraftarından o dönemlerde çok destek almıştık. Çok büyük bir sorumluluk aldığımızın farkındayım. Çünkü Spor Toto Süper Lig’e yeni çıkmış bir takım. Çok yoğun bir çalışmayla başlamamız ve ideal kadromuzu kurmamız gerek. Çaykur Rizespor’un asansör takım değilde, kalıcı bir takım olması için çalışacağız. Tek amacımız Rize’yi tekrar eski başarılı günlerine döndürebilmek” diye konuştu.

“FUTBOLCULARIMIZ PERFORMANSINI YÜKSELTMEK ZORUNDA”

Çaykur Rizespor’un Spor Toto Süper Lig’e yeni çıkan bir takım olmasından dolayı hem yönetimle hem de teknik ekip olarak yoğun bir çalışma yapacaklarını dile getiren Çaykur Rizespor’un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, “Çaykur Rizespor’u tekrar eski günlerine getireceğimize inanıyoruz. Çaykur Rizespor’un süper lige çıkmasında emeği geçmiş şuanda takımda olan birçok futbolcumuz var. Ben Sivasspor’da teknik direktörken Rizespor’da oynayan izlediğim ve beğendiğim futbolcular var. Kadromuzu kurup, takviyeler yapacağız. Çünkü süper lig, bu sene görüldüğü gibi şampiyon bile son haftalarda belli oldu. Aynı şekilde küme düşen takımlarda öyle. Bizde bu yüzden en küçük detaylara dahi dikkat etmemiz lazım. Şimdi Çaykur Rizespor olarak farklı bir kulvara girildi. Mevcut futbolcular geçen sene bir alt ligde gösterdiği performanstan 3 kat belki daha fazla performanslarını yükseltmeleri gerekecektir. Bunu yapması gerekiyor ki Spor Toto Süper Lig’deki futbolcularla başa baş mücadele edilsin. Biz iyi bir karışım yapacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Çaykur Rizespor’un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor ile yollarını ayırırken çok güzel bir şekilde ayrıldıklarını ve Sivasspor camiasına çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Bir basın mensubunu, Sivasspor’dan Eneramo ve Erman Kılıç’ı Çaykur Rizespor’a transfer etme gibi bir düşüncesi olup olmadığını sorması üzerine Çalımbay, herhangi bir görüşme olmadığını ve pazartesi gününden itibaren çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.