RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN MİNİKLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN MİNİKLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Samsun’un Bafra İlçe Fatma Aliye Anaokulu’nda düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

A+A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Fatma Aliye Anaokulu’nda düzenlenen Programa Kaymakam Ali Katırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşma okul müdürü Yasemin Eroğlu tarafından yapıldı. Eroğlu, “Tüm sosyal etkinliklerde hedefimiz okulumuzun adını duyurmaktır. Yeni açılan okulumuzun imkanlarından çok sayıda çocuğun faydalanması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Okullar Hayat Olsun Projesi ile okulumuz da hayat buluyor” dedi.
Bu tür okulların tanıtıma ve gelişmeye ihtiyacı olduğunu belirten Kaymakam Ali Katırcı, “Bugün burada minik kardeşlerimizle birlikteyiz. Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında okullarımızın bahçelerini, içini ve dışını güzelleştirilmesi konusunda Bafra Belediyesi ile bir protokol imzaladık. Okullarımızı çevredeki vatandaşlarımızın da kullanabileceği hale getiriyoruz. İşte bunun bir örneğini burada sizlerde şahit oluyorsunuz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından resim yarışmasında birinciliği Mehmet Ulusar Anaokulu’ndan Zeynep Çınar Vatansever, ikinciliği Özel Bafra İlköğretim Okulu’ndan Nisa Karagün, üçüncülüğü Gazi İlköğretim Okulu’ndan Busenur Akın elde etti. Juri özel ödülünü ise Mehmet Ulusar Anaokulu’ndan Sude Sena Yiğit aldı.
Ödül töreninin ardından minik öğrenciler halk oyunları ve çeşitli gösteriler sundu.

20120425aw000455_02.jpg20120425aw000455_03.jpg20120425aw000455_04.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.