REKABET VE EĞLENCE KAPIKAYA SURVİVORDA

REKABET VE EĞLENCE KAPIKAYA SURVİVORDA

Bafra’nın Dünyaya açılan penceresi olarak değerlendirilen Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivalinde, heyecan ve eğlence sadece katılan sporcularla sınırlı değil.

A+A-

Üçüncüsü gerçekleşen Festivalde, her yaştan ziyaretçilerin eğlenebilmesi için her detay düşünülmüş durumda.

Dechatlon Spor Alanında yapılan değişik sportif etkinlere vatandaşların ilgisi üst düzeyde.

İkinci gün yaşanan Mini Futbol,Voleybol,Badminton,masa tenisi,okçuluk,dart yarışmalarının ardından,üçüncü gün ise festivalde bir ilk olarak survivor rekabeti ve heyecanı yaşandı.

Açılışını Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç tarafından yapılan Survivor’da yarışmacılar kadar izleyenlerde büyük keyif aldı.

60 Kişinin katıldığı survivor yarışmalarında rekabet ve eğlencenin yanında centilmenlik de ön plandaydı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz festivalde yaptığımız anketler, vatandaşlarımız talepleri doğrultusunda hareket etmeye gayret gösteriyoruz. Bu yılki hazırlıklarımızda özellikle katılımcılarımızın da hoşça vakit geçirmeleri için çeşitli yarışmalar ekledik. Bu yıl ilk kez oluşturduğunuz Dechatlon Spor Alanımızda önceliğin eğlenmek olduğu süresince çeşitli yarışmalar düzenliyoruz. Amacımız misafirlerimize güzel anlar yaşatmak” Dedi.


Belediyesi tarafından organize edilen ve 24-28 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 3.Kapıkaya Doğa Sporları festivalinde geri sayım devam ederken, festival içeriğinde yer alan aktiviteler ziyaret edecek olanları şimdiden heyecanlandırıyor.

ADRENALİN ÜST SEVİYEDE OLACAK.

Festivalide, Acro gösterileri ve Tandem yamaç paraşütü uçuşları, profesyonel dağcılar eşliğinde kapıkaya tepesi, kral mezarları, derbent barajı ve Kolay gibi güzelliklerin içerisinde doğa yürüyüşü, kamp alanının çevresinde, baraj gölünün etrafında, bol oksijen ve muhteşem manzaralar eşliğinde bisiklet gezileri, Dağ Bisikleti Cross Country Yarışları, Su Sporlarında Kano, Bambu Sal Gezisi, Çarpışan Su Botları, Jetboat, Windsurf, Jet Ski, Yelkenli ve Tekne Gezileri, Fotoğraf tutkunları için ödüllü foto safari etkinliği, Dağcılıkta Treking ve Hikking çalışmaları, Kaya Tırmanışı, halat Üstünde Yürüme, Doğada Rota Bulma ve iz sürme, uzman rehberler eşliğinde ATV Motor Gezileri, salto, trambolin, zıp zıp, paintball, canlı langırt, kuş cenneti gezisi, Şahinkaya Kanyonu Feribot Gezisi, Yöresel El Sanatları ve yöresel lezzetler ile ilgili sergiler gibi birçok etkinlik yapılacak.

 

Bafra Belediyesi, İlçenin dünyaya açılan penceresi olarak gördüğü ve marka proje olarak değerlendirdiği festivalde, katılımcı ve ziyaretçilerin güzel anlar yaşaması için bu yıl farklı etkinlikleri de hayata geçirecek.

 

SURVİVOR HEYECANI KAPIKAYAFEST’TE.

Üçüncüsü yapılacak festivalde bir ilk olarak, katılımcılara kurulan parkurda survivor heyecanı ve rekabeti yaşatılacak. Ayrıca,5 gün sürecek festivalde Mini voleybol turnuvası, Küçük kale futbol turnuvası, Dart, Bocce, Okçuluk, badminton, masa tenisi ve denge oyunları da ilk kez ziyaretçilerin katılımına ve beğenisine sunulacak.

diger-yarismalar-1.jpgdiger-yarismalar-2.jpgdiger-yarismalar-3.jpgdiger-yarismalar-4.jpgdiger-yarismalar-5.jpgdiger-yarismalar-6.jpgkapikaya-survivor-2.jpgkapikaya-survivor-3.jpgkapikaya-survivor-4.jpgkapikaya-survivor-6.jpg
 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.