Regaip Kandilinde Havza'da Tatlı İkramı

Regaip Kandilinde Havza'da Tatlı İkramı

Havza Belediyesi tarafından Regaib Kandili dolayısıyla vatandaşlara tatlı ikram dağıtıldı.

A+A-

Havza Belediyesi tarafından Kevser Cami önünde Regaib kandili dolayısıyla vatandaşlara yatsı namazı çıkışı tatlı dağıttı.

Etkinlikte Havza Belediyesi Meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ile birlikte vatandaşların kandili kutlayarak tatlı ikramında bulundular.

Tatlı dağıtımına katılan Ak APrti İlçe Başkanı Kadir Kayan kandillerin, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini belirterek; “"Regaib Kandiliniz mübarek olsun, yuvalarınız ilahi şefkat ve rahmetin nuruyla aydınlansın. Regaib, kelime manasıyla, ‘çok meyledilen, arzulanan, armağan edilen’ anlamlarına gelir. Bu mübarek gecede yüce Allah, kullarına bol bol rahmet ve ikramlarda bulunduğu için bu adı almıştır. Bu kutsal gecede, hatalarımızdan, zaaflarımızdan arınmak, daha iyi insanlar olabilmek için tövbe ve dualar edeceğiz. Yaradan’dan, rahmet ve bağışlanma dileyeceğiz. Regaib Kandili’nin gönüllerimize manevi hazineler sunmasını diliyorum. Bütün hemşerilerimin ve İslam aleminin Regaib Kandili’ni kutluyorum.” Dedi.

regaip-kandilinde-havzada-tatli-ikrami.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.