Recep Sermet Boyar 3 Puanı Hakettik

Recep Sermet Boyar 3 Puanı Hakettik

Samsunspor Antrenörü Recep Sermet Boyar, Hacettepe takımının iyi savunma yaptığını belirterek kilidi açmakta zorlandıklarını söyledi.

A+A-

Antrenörümüz Recep Sermet Boyar, kendi sahamızda 2-1 kazandığımız Hacettepe maçını değerlendirdi. Recep Sermet Boyar, “İkinci golü bulamadığımızda zaman zaman sıkıntıya girebiliyoruz. Kilidi açmakta zorlandık. İlk yarı 11 kişi ile topun arkasındaydılar. İyi savunma yaptılar. Biz de net pozisyonlar bulduk ama gole çeviremedik. İlk yarı önde tamamlasak maç daha başka olabilirdi. Tabi bunlar mazeret değil. İkinci yarının başında hemen golü bulduk. Ondan sonra da ikinci golü bulmamız gerekiyordu. Rakibimizin de 1-2 tane net pozisyonları var ama bunların haricinde bizim değerlendirmemiz gereken fırsatlar ve mutlaka 2’nci golü bulup oyunu lehimize çevirmemiz gereken dakikalarda biz o golü bulamadık. 90+4’de gelen gole sevinmemiz gerekirken de çok fazla sevinemiyoruz” dedi.
Antrenörümüz Recep Sermet Boyar konuşmasını şöyle sürdürdü;
“Biz Samsunlular olarak 3 maçlık görevimizi yaptık. Bundan sonrası yönetim kurulunun taktiridir. Oyuncu topluluğu ile elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Bazen işler istediğiniz gibi gitmiyor. Bugün de biz çok farklı hazırlandık. Golü geç bulunca da rakibin direnci artıyor. Rakip 1-0 geride olmasına rağmen Samsunspor ile oynadığı için direncini halen koruyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.