Recep Mutlu gerçekleri Bafra55'e açıkladı!

İYİ Parti Bafra Belediye Meclis üyesi Recep Mutlu Meclis toplantısında çıkan olaylarla ilgili Bafra55.net’e açıklamalarda bulundu. Mutlu, konu tamamen benim özel hayatımla ilgiliydi ve basına yansımasını istemiyordum” dedi.

A+A-

Bafra’da bir yerel basında yer alan bir konu üzerine açıklama yapma ihtiyacı duydum diyen Mutlu sözlerine şöyle devam etti, Ben 10 Mayıs günü beklenmedik bir kanama neticesinde Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde  (OMÜ) yoğun bakım servisine alındım daha sonra burada ki tedavim bittikten sonra normal servis tedavisi almaya başladım. Ben hastanede yattığım zamanlarda yani 17 Mayıs günü Belediye Meclis toplantısı vardı. Meclis toplantısına hastanede yattığımdan dolayı katılamadım. Hastalığım nedeni ile ve Belediye Başkanının yakının vefatı ilgili de bir mesaj gönderdim. Bizim gruptan Önder Fatih Şenol o gün toplantıya katılamadığı için bende yazıyı AK Parti grubundan bir arkadaşa gönderdim.  Mesajımda ise şu sözler yazıyordu, kendimin telefonlara ve mesajlara cevap vermediğimden dolayı hazır topluluğu orada bulmuşken bir teşekkür etmek amacı ile gönderdim.

SÜRECİMİN HASSASİYET GÖSTERİLMESİNİ İSTEMİŞTİM

Hastalığım sürecinde kesinleşmiş bir tanı olmadığından dolayı ben basında yer almasını istemedim. Benim mesajım gündem dışı olacağından dolayı, gündemden sonra okunmasını ve basında çıkmasını istemediğimden dolayı hassasiyet gösterilmesini istemiştim.

Bu olayların yanlış yerlere gittiğinin de altını çizen  Mutlu; "benim de yıllardır tecrübe ettiğim gündem bittikten sonra, gündem dışı olaylarda, basını ilgilendiren bir konu ortada olmadığını düşünüyorum. Ben bu tavırları yanlış buldum. Benim bu hassasiyetimin üzerinden belli bir gruplara baskı yapılmasını yanlış buldum. Ben başta Belediye Başkanı Hamit Kılıç bey olmak üzere bu olaylara sebebiyet verdiğim için, medya da yanlış yorumlara sebebiyet verildiği için tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarımdan ayrı ayrı özür diliyorum.

SÜRECİM KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ

Benim bu konum meclisin gündemini ilgilendirmeyen bir konu, basın özgürlüğünü ilgilendirmeyen de bir konu, bu sebeple konunun bir başka boyuta taşınmasını rahatsız edici buldum. Bu olayları ise sizin aracılığınızla komuoyu ile paylaşmak istedim. Bu olayın meclisin tutanaklarına bile geçmediği için kimseyi ilgilendirmediğini sizin aracılığınızla bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

HABER : Emre Şahinol

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum