RECEP AYFER MUHTARLARLA BULUŞTU

RECEP AYFER MUHTARLARLA BULUŞTU

AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Recep Ayfer Muhtarlara öğlen yemeğinde buluştu.

A+A-

Bafra Öğretmenevinde verilen yemekte muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Recep Ayfer, Aday Adaylığı sürecinden bahsederek, başkan olduğu taktirde Bafra ve Bafra halkı için yapacaklarından söz etti.

Program yemek yenildikten sonra AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Recep Ayfer’in konuşmasıyla başladı. Ayfer konuşmasında şu ifadelere değindi.

“YARIM KALAN PROJELERİ YERİNE GETİRMEK İÇİN BURADAYIM”

“Şimdiye kadar birçok projeyi hayata geçirdik ve geçirmeye de devam edeceğiz. Yıllardır partimizin içerisinde halkımız ile iç içe olduk. Yıllarımızı Bafra’da Bafra sokaklarında, köylerimizde geçirdik. Yıllardır var olan sorunları partimizle hep birlikte çözdük. Şimdi ise yeni işler yeni projeler zamanıdır. Geçmişte bu görevi yerine getirmiş olan başkanlarımızın yarım kalan projelerini yerine getirmek için bu yarışa dahil oldum. Ben sen demeden herkesin belediyesi olan Bafra Belediye Başkanlığına Bafra’mıza daha iyi hizmet edebilmek için talibim.

“ÜCRETSİZ OTOPARK SAYISINI 2-3 KATINA ÇIKARTACAĞIM”

Başkan olduğu taktirde yapacaklarından bahseden Ayfer şu şekilde devam etti. “Köy yollarımızın tamamını asfaltlanması ve betonlanması ilk faaliyetlerimden birisi olacaktır. Bunun yanı sıra en önemlilerinden bir tanesi olan trafik sorunu. Bafra’da trafik sorunun hergün daha fazla yaşamaya başlıyoruz. Bunun için ücretsiz otopark sayısını 2-3 katına çıkartacağım.” dedi.
Son olarak tarım ve sanayiden bahseden Ayfer “Göç veren bir ilçe değil göç alan bir ilçe olacağız. Bunun için en büyük avantajımız Bafra Ovasına sahip olmamızdır. Yıllardır Ovamızı iyi bir şekilde değerlendiremedik. Topraklarımızı, ürünlerimizi en iyi şekilde yapabilmek ve değerlendirebilmek için işinde en iyi olan sanayicilerimizi İlçemize davet edeceğiz. İlçemize yatırım yapmaları için teşvik edeceğiz. Bu hususta marka olma yolunda köylülerimiz ile birlikte var gücümüzle çalışacağız.” dedi.
Program, AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Recep Ayfer’in konuşmasının ardından son buldu.

1-668.jpg2-687.jpg3-581.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.