Recep Atmaca, Cumhurbaşkanını yok sayıyorlar

​​​​​​​1992’den bu yana yollarının yapılmadığını iddia eden Atmaca, gerekli tüm yetkili yerlere dilekçe gönderdim en son Cumhurbaşkanına ulaştım, yolun yapılması hususunda talimat verdiği halde kimsenin umurunda olmadı” dedi.

A+A-

Elmacık Mahallesi sakinlerinden Recep Atmaca ‘’Özel idareden Allah razı olsun, biz bu yolu servis yolu yaptırdık,  Onun dışında bu yol beton yol olacaktı, buranın dışında tüm köylerin  yollarında beton yol var ama bizim bu yolu yapmamak için inat ediyorlar.

Bizim vatandaşlık belgemiz var. Biz devletimize vergi ödüyoruz,  bizim yolumuzu yapmıyorlar. Komşumuzun kızı ambulans gelemediği için vefat etti. Benim ormanım yandı itfaiye çıkamadı buraya. Bu yol kışın hem kürtük hem de heyelan yapıyor.

CUMHURBAŞKANI’NA SAYGISIZLIK YAPTILAR

Bu köyde kışın kapalı kalıyoruz diyen Atmaca,  Cumhurbaşkanımız diyor ki bu yolu yapın, ek bir ihaleye çıkartın yapın diyor. Ama Cumhurbaşkanının bile talimatını hiçe sayıyorlar.

MUHTARIN AĞZINA BAL ÇALIYORLAR SUSUYOR

Muhtar pasif kalıyor, muhtarın ağzına bir parmak bal çalıyorlar oda pasif kalıyor. Beni belediyenin Fen İşleri Müdürlüğünden kovdular hem de halkın yanında. Onun içinde dilekçem var savcılığa suç duyurusunda bulundum bunları mahkemeye vereceğim. Yolun yapılması için elimden ne geliyorsa yapacağım ‘’ ifadelerine yer verdi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum