
Recai Keskin: 19 Mayıs, Umudun ve Bağımsızlığın Günüdür
Bafra Ziraat Odası Başkanı Adayı Recai Keskin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik, bağımsızlık ve gençliğin önemine vurgu yaptı.
Bafra Ziraat Odası Başkanı Adayı Recai Keskin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Recai Keskin mesajında, 19 Mayıs’ın Türk milletinin bağımsızlık yolunda attığı en önemli adımlardan biri olduğunu belirterek, bu özel günün aynı zamanda gençlere duyulan güvenin de en güçlü simgesi olduğunu ifade etti.
Keskin, “19 Mayıs, bağımsızlık ruhunun ilk adımı, milletimizin umuda ve geleceğe yürüyüşünün başlangıcıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu vatan uğruna mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” dedi.
Keskin, mesajında gençlerin ülkenin yarınları olduğunu vurgulayarak, milli birlik ve beraberlik ruhunun her zaman yaşatılması gerektiğini kaydetti.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.