Raziye&Yasin Kılıç Mutluluk Dolu Yıllar İçin Birbirlerine ‘Evet’ Dediler

Raziye&Yasin Kılıç Mutluluk Dolu Yıllar İçin Birbirlerine ‘Evet’ Dediler

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın oğlu Yasin Kılıç, Raziye Kılıç ile görkemli bir düğün töreniyle dünya evinde girdi.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın oğlu Yasin Kılıç, Raziye Kılıç ile görkemli bir düğün töreniyle dünya evinde girdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in kıydığı nikahta, şahitler Raziye ve Yasin Kılıç’ın mutlu günlerine şahitlik etti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın oğlu Dr. Yasin Kılıç hayatını konyalı meslektaşı Dr. Raziye Kılıç ile birleştirdi. 

Bafra Davet Kır Bahçesinde düzenlenen merasime Samsun Valisi Dr. Zülkif dağlı, AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe belediye başkanları, daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Raziye ve Yasin Kılıç ilk danslarının ardından nikah akitleri gerçekleşti. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, evliliğin çok önemli bir kurum olduğunu, bir birinize saygınız olduğu sürece, bir birinize hoşgörülü olduğunuz sürece evliliğiniz ömür boyu güzel geçer diyerek, iyi dileklerini iletti.  Kıyılan nikahtan sonra Samsun İl Müftüsü, Seyfullah Çakır dua etti. 

Düğün, Karadeniz halk gösterilerinin bir birinden güzel gösterileri ile devam ederken, düğün merasimi okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından son buldu. 

Bafra55.net haber  ailesi olarak genç çiftlerimize bir ömür mutluluklar dileriz.

raziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-1.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-3.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-4.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-7.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-6.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-8.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-9.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-10.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-11.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-12.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-14.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-15.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-16.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-17.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-18.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-19.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-20.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-21.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-22.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-24.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-25.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-26.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-27.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-28.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-29.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-30.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-31.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-37.pngraziyeyasin-kilic-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-38.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.