Rana Bebek İçin Seferber Oldular

Rana Bebek İçin Seferber Oldular

Bafra ilçesinde doğuştan dudak yarığı ve damak yarığı bulunan Rana bebek sağlığına kavuştu.Rana bebeğin babası Uğur Ocak haber sitemize konuştu.

A+A-

Baba Uğur Ocak Bafra55.net haber merkezimize yaptığı açıklamada; “benim çocuğum doğuştan dudak ve damak yarığı hastası doğdu. Çocuğumuzu daha önce Fakülteye götürdük. Burada bakımları yapıldı yalnız ameliyat söz konusu olunca bizi başka bir birime sevk ettiler. Burada ise ameliyatın maliyeti bizim imkânlarımızın çok üzerindeydi. Sonrasında çaresiz bir şekilde çocuğumun sağlığı için çözüm ararken Bafra İlçe Sağlık Müdürümüz Dr.Aytaç Akın beye ulaştık. Sağlık Müdürümüz yakın çevrede tedavi imkânlarını araştırdı. Ameliyat için genellikle özel hastaneler kabul ettiğini ve özel ücretler istendiği için daha fazla araştırmaya girdi.

 Bu arada basından bir arkadaşın tavsiyesi ile Aytaç bey Gençlik ve Spor Bakanlığı müsteşar yardımcısı  Kamuran Özden Bey ile görüştü. Kamuran beyin yakın arkadaşı bu cerrahi işlemi uluslararsı düzeyde başarılı bir şeklide yaptığı bilgisini aldık. Kamuran Bey, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Plastik Cerrah  Prof.Dr.Uğur Koçer beyden randevu aldılar. Bizde bebeğimizi buraya getirdik bebeğimiz Rana ilk ameliyatı başarılı geçti.1-2 ay sonra yeniden bir takım operasyonlar geçirecek. İnşallah bebeğimiz Rana tam olarak sağlığına kavuşacak.

Bizlere yardımcı olan Başta İlçe Sağlık müdürümüz Dr.Aytaç Akın, Sayın Kamuran Özden beye, Prof.Dr.Uğur Koçer beye ve maddi destek sağlayan Bafra Kaymakamlığımıza yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerinden Allah razı olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum