RAMİS GENÇ PETROL TÜRKİYE 1.Sİ SEÇİLDİ

RAMİS GENÇ PETROL TÜRKİYE 1.Sİ SEÇİLDİ

“Sermayesi Devletin Kazancı Milletin”

A+A-

sloganıyla kısa zamanda kaliteli akaryakıtın öncüsü olmayı başaran Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ, istasyonlarında verilen hizmette de “müşteri memnuniyeti” çıtasını yükseltiyor.

Son dönemlerde yaptığı yatırımlar ve artan bayi sayısıyla çıtasını yükselterek kaliteli akaryakıtın öncüsü olmayı başaran Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım (TPPD) AŞ, Ağustos ayı gizli müşteri birincilerini belirledi.

 Kurum, hayata geçirdiği ‘Gizli Müşteri Hizmeti Projesi’yle istasyonlarını düzenli olarak bağımsız bir firmaya denetleterek ayın örnek istasyonlarını seçiyor. Çat kapı, çalışanların haberi olmadan istasyonları denetleyen firma, istasyonların genel durumu, pompa görevlisinin kılık kıyafeti ve davranışları, market ve görevlilerin görünümü ile hizmet kalitesi, tuvaletlerin temizliği gibi kriterlerde rapor hazırlayarak Türkiye Petrolleri yönetimine sunuyor. Her zaman ve zeminde müşteriye en iyisini ve en kalitelisini sunmayı görev bilen Türkiye Petrolleri ise hazırlanan rapor doğrultusunda birinci olan istasyonları ödüllendirerek kamuoyu ile paylaşıyor.

Bunlardan biriside 58 yıldır Bafra ve Bölgesine hizmet veren Ramis Genç Petrol oldu.

TP PETROL DAĞITIM A.Ş’nin yapmış olduğu çalışmada hazırlanan rapora göre beş ayrı dalda 100 üzerinden 100 alarak, Ağustos 2013 birinciliğini 19 TP istasyonu paylaştı.

Sıralamaya göre 100 puan alan istasyonlar şunlar: Samsun’dan Bafra RAMİS GENÇ PETROL’den Alan Görevlisi Pompa satış görevlisi Birkan Kurnaz 1.ci oldu.

 

TP Dağıtım A.Ş’den gelen hediye çekini ve ödülünü vermek üzere Bafra RAMİS GENÇ PETROL’e gelen TP Dağıtım A.Ş Saha Müdürü Barış Gülleoğlu Birkan Kurnaz’ın çekini düzenlenen mini törenle teslim etti, başarıların devamını diledi. Ramis Genç Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç’i tebrik ederek TP Dağıtımı A.Ş Yönetiminin başarı dileklerini iletti.

RAMİS GENÇ PETROL Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç ise yaptığı açıklamada,’’ Bafra İlçesinde 58 yıllık Baba Mesleği olan Ramis Genç Petrol Şirketini yıllardır başarılı bir şekilde işletiyoruz.

Yıllardır bizlere destek olan Bafra ve Bölge halkına bizde hizmetin en güzelini sunmaya çalışıyoruz. Müşterilerimiz istiyor, biz yenilikler yapıyoruz. Bizim şirketimizde bencilik yok, bizcilik vardır. Bir şirket başarılı olmak istiyorsa zincirlerin birbirine bağlandığı gibi bağlanması lazım. Bu zincirlerin bir bağıda bizim müşterilerimizdir. Başarımızda payı olan personellerimizden Alan Sorumlusu Birkan Kurnaz’ı ve tüm personelimi tebrik ediyorum. Ayrıca bu ödülü müşterilerimiz adına da alıyoruz.’’dedi.

20131004_134831.jpg20131004_134847.jpg20131004_134858.jpg20131004_134947.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.