Ramazanın Tadı Ömer Usta Tatlılarıyla Çıkıyor

Ramazanın Tadı Ömer Usta Tatlılarıyla Çıkıyor

Geleneksel Ömer Usta tatlıları, bu ramazanda da sofralarımızı tatlandırıyor.

A+A-

Geleneksel yöntemleri teknoloji ile harmanlayıp, İstanbul'da başlayarak kazandığı baklavacılık tecrübesini Bafraya’a taşıyan, sektörünün öncü kuruluşu Ömer Usta tatlıları her zaman olduğu gibi bu ramazanda da sofralarımızı tatlandırıyor.

Yöresel ve geleneksel lezzetleri korumak için çekirdekten yetişmiş değerli ustaları ile doğal ve sağlıklı ürünleriyle tadı damağınızda kalacak lezzetler üretiyor.

Ömer Usta tatlıları her zaman olduğu gibi bu ramazanda da sofralarımızı tatlandırmaya devam ediyor. Ömer Usta tatlılarını Bafralılarla buluşturan Ömer Altay  ''Bizim amacımız tatlı satmanın çok ötesinde. Biz Ömer Usta lezzetini sizlere sunarken sevgimizi katıyoruz. Bu bize ayrı keyif veriyor. Ömer Usta lezzetinin, herkes tarafından beğenilmesi ve tercih edilmesi işimizi daha keyifle yapmamızı sağlıyor. Biz Lezzeti size Gazipaşa Mahallesi Hükümet Caddesi ve Hacınabi Mahallesi Atatürk Bulvarında sunuyoruz. Tüm dostlarımızı bekliyoruz. Tatlılarımızın lezzetini tatmayanları da tatmaya bekliyoruz. Bu vesileyle Ramazan ayının tüm İslam Âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum'' dedi.

ramazanin-tadi-omer-usta-tatlilariyla-cikiyor-1.jpg

 

ramazanin-tadi-omer-usta-tatlilariyla-cikiyor-3.jpg

ramazanin-tadi-omer-usta-tatlilariyla-cikiyor-4.jpg

ramazanin-tadi-omer-usta-tatlilariyla-cikiyor-5.jpg

ramazanin-tadi-omer-usta-tatlilariyla-cikiyor-6.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.