Ramazan Tadı Usluoğlu İle Çıkar

Ramazan Tadı Usluoğlu İle Çıkar

Geleneksel Usluoğlu tatlıları, bu ramazanda da sofralarımızı tatlandırıyor.

A+A-

Geleneksel yöntemleri teknoloji ile harmanlayıp,1954 yılında İstanbul'da başlayarak kazandığı baklavacılık tecrübesini 1983'te Samsun'a taşıyan, sektörünün öncü kuruluşu Usluoğlu’nun tatlıları her zaman olduğu gibi bu ramazanda da sofralarımızı tatlandırıyor.

Yöresel ve geleneksel lezzetleri korumak için çekirdekten yetişmiş değerli ustaları ile doğal ve sağlıklı ürünleriyle tadı damağınızda kalacak lezzetler üretiyor.

Usluoğlu tatlıları her zaman olduğu gibi bu ramazanda da sofralarımızı tatlandıracak. Usluoğlu tatlılarını Bafralılar'la buluşturan Mehmet Avcı ''Bizim amacımız tatlı satmanın çok ötesinde. Biz Usluoğlunun lezzetini sizlere sunarken dostlarımızla buluşuyor biraraya geliyoruz. Bu bize ayrı keyif veriyor. Usluoğlu lezzetinin, herkes tarafından beğenilmesi ve tercih edilmesi işimizi daha keyifle yapmamızı sağlıyor. Biz geçen yıl olduğu gibi bu yılda Alaçam caddesi Akbank karşısındayız. Tüm dostlarımızı bekliyoruz. Tatlılarımızın lezzetini tatmayanları da tatmaya bekliyoruz. Bu vesileyle Ramazan ayının tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum'' dedi.

Sizlerde sofralarınızı Usluoğlu tatlılarıyla tatlandırın!

Sipariş için; 0545 562 22 21

Adres: Akbank Karşısı Kavalcıoğlu İlerisi 

 

bafrada-lezzet.jpg

geleneksel-lezzet-2.jpg

geleneksel-lezzet-3.jpg

gelenek-lezzet-4.jpg

geleneksel-lezzet-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.