RAMAZAN GÜNGÖR' DEN 8 KOMBİNE VE FORMA DESTEĞİ !

RAMAZAN GÜNGÖR' DEN 8 KOMBİNE VE FORMA DESTEĞİ !

Bafralı işadamı Ramazan GÜNGÖR ile kızı Büsra' nın Samsunspor sevdası bitmek bilmiyor. Ramazan Güngör ve kızı Yüsra; yeni sezon için 8 kombine ve formalar satın alarak Yılport Samsunspor' a maddi ve manevi destgek verdiler.

A+A-

Bafra Gençlik Caddesi' nde bir işyeri sahibi olan Ramazan Güngör, kızı Büsra ile Samsunspor' un iç ve dış saha maçlarını imkanlar elverdiğince takip ediyorlar.

İşadamı Ramazan Güngör; " İnşallah o sene, bu sene olacak ve bu yıl özlediğimiz şampiyonluğa ulaşıp önce 1. Lig' e ardından da Süper Lig' e yükseleceğiz.

Bu yolda, bizler taraftar olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye çalışacağız.

Gümüşhanespor galibiyeti ile lige başlamak istiyor ve bunu da gerçekleştirebilecek bir kadroya sahibiz. İnşallah sezon sonunda gülen takım biz oluruz. Güvenimiz sonsuzdur oyuncularımıza ve yöntime. Bu taraftarlar bizde oldukça; biz hedeften asla şaşmayız. Yeter ki birlik ve beraberlik halinde olalım.

İşte bu duygu ve düşüncelerle; Samsunspor' a destek olmak için, ben ve kızımla 2019- 2020 Yükseliş Sezonu' nda, Samsunspor kombinelerimizi ve formalarımızı aldık. Biz görevimizi yaptık şimdi sevindirme sırası, büyük Samsunsporlu futbolcularımızda.

8 kombine ve bunun yanı sıra formalar satın aldık. Hayırlı olsun. Samsunspor' umuza başarılar dileriz. " şeklinde konuştu.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum