Ramazan Etkinliklerine Dualı Kapanış

Ramazan Etkinliklerine Dualı Kapanış

Havza Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri düzenlenen dua programı sona erdi.

A+A-

Havza Belediyesi ve Havza Müftülüğü işbirliği ile düzenlenen programda Kevser Camii din görevlileri tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahiler okundu, şehitler ve Ramazan Bayramının İslam alemine bolluk bereket ve huzur getirmesi için dua edildi.

Okunan duanın ardından konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir sağlık ve sıhhat içerisinde bir Ramazan Ayı daha geride bırakarak Bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; “Son iki gündür sılayı rahim yapan gurbetçi kardeşlerimiz ile ilçemiz renklendi ve şenlendi. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu vesile ile halkımızın Ramazan Bayramını kutlar, Bayramın ilçemize, ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine bolluk bereket ve huzur getirmesini temeni ederim.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza Müftüsü İlyas Akyazı daha sonra programa katılan din görevlilerine hediyelerini takdim ettiler.

Özdemir program sonu programa katılan ve Afrin'de şehit düşen Göksu Şafak Şahin şehidinin ailesi ile bir süre sohbet etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir şehit eşi Kadriye, kızı Reyhan Öykü, Madeni İşler Odası Başkanı şehidin akrabası Cesur Şahin ile sohbet ederken şehidin kızı Reyhan Öykü ile yakından ilgilendi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir şehit ailelerinin birer vatan emaneti olduğuna değinerek; “Bizler çocuklarımız ile rahat ve huzurlu bir şekilde bayram geçirelim, rahat bir hayat sürdürebilenim diye kendi evlatlarını yetim bırakmayı göze alan tüm güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Bu vatanın çocukları uğuruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vesile ile Tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin bayramlarını tebrik ederim.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.