RAMAZAN AYINDA SOKAĞA ŞEMSİYELİ DEKORASYON

RAMAZAN AYINDA SOKAĞA ŞEMSİYELİ DEKORASYON

Bafra’da çay ocağı işletmecisi olan Oğuz Dalay her Ramazan ayında değişik güzel görüntüler yaratmak adına bu sene ise gece aydınlatmalı 100 renkli şemsiye ile sokağı donattı.

A+A-

. Kaymakam Halis Arslan esnaflarla ve halkla sohbet ederken bu güzelliği dikkatini çekmesi üzerine esnaf Oğuz Dalay’ı tebrik etti.

Çay ocağı işletmecisi olan Oğuz Dalay Kaymakam Halis Arslan ile karşılıklı yapmış olduğu konuşmasında; ” ben uzun zamandan bu yana çay ocağı işletmeciliği yapmaktayım. Temiz ve hijyenik bir şekilde vatandaşlarımıza çay ocağımızda hizmet vermeye çalışıyorum. Her Ramazan ayın da olduğu gibi bu sene de görüntü farklılığı yapmak istedim. Bulunduğumuz bu sokağı gece aydınlatmalı farklı renklerde 100 şemsiye ile süsledim. İki bina arasındaki iplere yerleştirilen şemsiyelerle oluşturduğumuz bu görüntü ile ,esnaf ve vatandaşların yanı sıra buradan geçenlerin ilgisini çekiyor. Geceleri ise şemsiyelerimiz aydınlatmalı bir şekilde görüntü veriyor. Kaymakamım sizin 4 aydan bu yana esnaflarda uygulamış olduğunuz temiz ve hijyenik olan işyerlerindeki denetimler sonucunda  “Güvenilir işyeri” uygulaması projesine bende adayım.  İşletmecisi olduğum çay ocağın uygunluk niteliklere sahip ise her ay bir esnafa verilen beraattan bende işyerim olarak talibim dedi.

Böylesine bir güzellik karşısında hayran kalan Kaymakam Halis Arslan çay ocağı işletmecisi Oğuz Dalay’ı tebrik etti. Gördüğüm kadarıyla bir çay ocağı işletmecisi olarak yapmış olduğun renkli şemsiyeler ile tamamen bir görüntü farklılığı ortaya çıkarmışsın. Temiz ve hijyenik olan işyerlerine güvenilir beratı vermekteyiz. Tabii ki esnaflarımızdan bu konuda talepleri bulunmaktadır  dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.