RAMAZAN AYI DEMEK CANİK DEMEK

RAMAZAN AYI DEMEK CANİK DEMEK

Canik'te Ramazan ayı bu yıl da dolu dolu kutlanacak. Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan

A+A-

"Ramazan Günleri Etkinlikleri" kapsamında binlerce vatandaş aynı anda iftar açacak, düzenlenecek programlarla Ramazan'ın manevini iklimini yaşayacak.

Canik Belediyesi, bu yıl da Ramazan ayı kapsamında dolu dolu bir program hazırladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Ramazan Günleri Etkinlikleri" hazırlıkları tamamlandı. Vatandaşlar, eski Ramazan günlerinin manevi iklimini 18 Haziran - 16 Temmuz tarihleri arasında Canik'te yaşayacak. Her akşam binlerce insanın buluşacağı iftar sofrasının kurulacağı Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda Ramazan'a özel etkinlikler düzenlenecek.
 
İFTARLAR BİRLİKTE AÇILACAK
Canik Belediyesi olarak Ramazan Günleri Etkinlikleri kapsamında bu yıl da dolu dolu bir program hazırladıklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bir Ramazan ayına daha kavuşuyor olmanın mutluluğunu birlikte yaşamanın heyecanı içerisindeyiz. Bu yıl da Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda her akşam iftarımızı değerli halkımızla birlikte açacağız. Halkımız, her gün iftar vaktinde başlayacak etkinlikler kapsamında ilahiler, şiirler, ezgiler, ney dinletileri, kukla, Hacivat-Karagöz, illüzyon, stand-up, semazen gösterileri gibi etkinlikler ile Ramazan ayının o manevi havasını yaşayacak. Kur'an-ı Kerim ziyafetleri ise gönülleri fethedecek. Ramazan ayını yine hep birlikte özüne uygun şekilde yaşayacağız" dedi.
 
MANEVİYAT DOLU GÜNLER
Ramazan ayının manevi ikliminin bu yıl da Canik'te en üst seviyede yaşanacağına inandığını belirten Başkan Genç, şunları söyledi: "Ramazan Günleri Etkinliklerimizde bizlere destek veren tüm dostlarımıza ve bu etkinliklerin gerçekleşmesinde özveri ile çalışan herkese tüm kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Bu vesile ile onbir ayın sultanı Ramazan ayının değerli hemşehrilerimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.